Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Väddö Folkhögskola

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 28 recensioner.

Johanna Grenholm
(5)
Bra utbildning med insatta lärare.
Nea
(5)
En jätte bra utbildning som ALLA som arbetar med människor borde gå! Förstorar bilden av människan. Du blir mer professionell, får stöd av lärarna när du behöver och får vänner för livet. Omtumlande, intensivt, kärleksfullt och självförverkligande.
Ali afrah
(5)
Jag tycker var bra skolan
Shoo
(5)
Fantastisk utbildning!
Richard Bergeå
(4)
Skolan har gett mig God insikt i mina egna svårigheter, fördommar och andra upplevelser jag växt upp med som jag inte visste att jag bar på. Insikten och kunskap har stärkt min självkännedom i behandlingsverksamhet. Gett mig frid och förmåga att se människor utanför min uppväxtmiljö och prägling från mina föräldrar.
...
(1)
Det verkar till en början väldigt idylliskt och som ett bra alternativ till skola. Speciellt om man vill arbeta med yrken där en socionomutbildning verkar passande, men aningen för bred. Tyvärr stämmer inte kursutbudet med det faktiska innehållet i skolan. Man lär sig väldigt lite, och spenderar väldigt mycket tid med att prata om det vardagliga...
Ylva Nordgren, Administratör på Väddö folkhögskola Kommentar:
Det är olyckligt att du tycker att utbildningen var oplanerad och att den inte var vad du förväntade dig. Väddö folkhögskola strävar efter att både leverera utbildning med kvalité och att vara tillmötesgående. Det finns dock alltid områden där vi kan bli bättre. Tack för att du delade med dig av dina erfarenheter.
Visa mer
Jennie
(3)
Bred utbildning
Bea
(5)
Två härliga år med arbetsglädje och helhetssyn på hälsa. Utbildningen är väldigt "fri", du väljer själv vilka ämnen du vill fokusera mest på och får stöd och hjälp via lärare och andra klasskamrater. Mycket personlig utveckling första året för att lära känna dig själv och var du står när de gäller hälsa, mycket betydelsefullt! Andra året gälle...
Visa mer
Dessan Nalin
(5)
En bra utbildning som också följer med i privatlivet. Jag hade turen som kom in på utb, som sökte in i sista minuten. Jag slutade utb med ett stipendium för min personliga utveckling i 2 år. Alla skulle behöva gå denna utb.
Laila
(5)
I fantastiska omgivningar med naturen runt hörnet ligger Väddö folkhögskola. Här delar du stuga med dina kurskamrater och har helpension på skolan, detta ger en rofylld och lustgivande kursvecka. Utbildningen till bild och symbolpedagog är upplagd i olika block som pågår under två år. Vi som skriver har gått från 2012-2014 och vi har haft Mona Ö...
Visa mer
Maria Eriksson
(4)
Jag gick "Livstilsförändringskurs för er med övervikt" på heltid 2009-10 och på distans 2010-11. Det bästa med att studera det här ämnet på folkhögskola är det stora utrymmet som finns för att SJÄLV få ta reda på vad som är viktigt information för ens egen person. Som stöd har man lärare och personal som vägleder i rätt riktning som man lyckas ...
Visa mer
jenny
(4)
Så mycket praktiskt lärande har jag inte hittat att nån annan skola haft/har.
Mikael
(4)
Väddö folkhögskola är en fin skola med goda möjligheter till natur och friluftsliv. Utbildningen är praktisk laggd. Som boende om man är kreativ så kan man träna sitt ledarskap lätt i gympasalen.
malin
(4)
En folkhögskola som har väldigt fin miljö. Trivs som handen i handsken på min utbildning. Lärarna är kunniga med bra pedagogik i sin undervisning och hjälper en mycket bra vid behov. Man får prova på många olika aktiviteter och lära sig mycket i skolbänken. Jag ser det som en bra utbildning inför min framtid :)
Felix
(4)
Man får inte glömma att det är en folkhögskola, tempot och undervisningsformen liknar inte universitetet.
Ingrid
(5)
Utbildningen är både teoretisk och praktisk. Allt vi lär oss är intressant och lärarna är väldigt kunniga. Utbildningen motsvarar mer än väl mina förväntningar. Skolan ligger vackert med fina omgivningar.
Julia
(4)
Väddö folkhögskola är mysig, gemytlig och i en härlig fin natur-och sjönära miljö. Från dag ett här har jag trivts som fisken i vattnet. Rolig undervisning, likasinnade klasskompisar som passade mina förväntningar och drömmar. Det finns alltid något att göra bara man har fantasi! Har fått möjligheten att hitta mig själv, ett eget lugnt rum inomb...
Visa mer
KimAnnie
(4)
Fin omgivning i den sköna Roslagen. Bra lärare som håller hög standard i undervisningen. Man har inga problem att hitta liksinnade vänner, både i klassen och utanför klassen. Otroligt bra mat! Lite lyhört på boendet. Jag har trivts på min vistelse här!
Ingela
(4)
Symbolutbildningen har gett mig flera olika verktyg för att arbeta med min egen och även hjälpa andra i sin personliga utveckling. Vi har arbetat med bilder, sagor, egna texter, drömmar, myter, meditationer,dans och mycket, mycket mer. Mona är en stark och trygg person som leder gruppen med stor ödmjukhet. Hon har en "leende" och tillåtande...
Visa mer
Pernilla
(5)
Det här är en mycket bra utbildning i fantastisk miljö! Man slutar skolan väl förberedd för sitt framtida yrke.
Erik
(4)
Jag tycker om skolan. Det är fina lokaler och det finns mycket utrymme för fritidsaktiviteter som pingis, bastu, bio och sällskapsspel.. Utbildningen är praktisk och stimulerande. Även att skolmaten är god och varierande :).
Britsy
(5)
En väldigt fin utbildning där jag fått utveckla många delar av mig själv, fått nya vänner och har även för första gången lärt mig något av det jag studerar. Pedagogiken är klockren!
Micke
(4)
Vfhsk är i de hela en bra skola där det mesta erbjuds i både lokal och natur maten är bra och lärarna 'är pedagogiska.
Maria
(5)
Hälsopedagogutbildningen på Väddö folkhögskola motsvarade verkligen mina förväntningar. Alla delar i utbildningen är genomtänkta och ingenting saknas. Det är också en väldigt fin skola som ligger i en vacker miljö. Sök!
Sara Sundelin
(5)
Jag trivs v'äldigt bra på skolan och utbildningen. Alla ämnena är väldigt intressanta och lärarna kunniga i sina ämnen. Det jag gillar mest är gemenskapen - det är något speciellt att gå och bo på en folkhögskola.
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se