Filtrera efter
Business management
Alla utbildningstyper
Alla platser
Utbildningsform
Visa fler filter
Visar 1-20 av 138 träffar
1
2
3
4
...
7
Annonser

Fler kategorier inom Business management

Populära platser

Reportage inom Business management

Business management-utbildning

Stora möjligheter inför framtiden

Möjligheterna är oändliga för dig som väljer att studera en Business Management-utbildning. Utbildningen erbjuds på en rad högskolor, universitet och yrkeshögskolor runtom i Sverige men också utomlands. Många utbildningar i Sverige erbjuder praktikperioder utomlands, vilket uppmuntras eftersom du redan då kan ta första steget mot ett framtida internationellt nätverk.

Vad gör en Business Manager?

Business Management betyder rakt översatt ledning av verksamhet. Som Business Manager arbetar du med att utveckla och sköta affärerna inom ett företag, den svenska motsvarigheten skulle därför kunna kallas för affärsansvarig/marknadschef.

Som Business Manager har du en övergripande syn av helheten i vad som ingår i en affärsverksamhet. Du tar hänsyn till kopplingen mellan affären, marknadsföring, affärsutveckling, styrning, lönsamhet och ekonomi.

En Business Management-utbildning ger dig en pedagogisk grund för blivande beslutspositioner i alla slags företag och organisationer, både nationella och internationella. Du lär dig vad som behövs för att kunna driva en framgångsrik karriär i företagsledning och får förståelse för organisationer och deras förvaltning samt de analytiska verktygen i verksamheten.

Passar en Business Management-utbildning mig?

Du som vill jobba som Business Manager har stora planer och drömmer troligtvis om att i framtiden leda, stötta och coacha dina medarbetare och anställda. Är du målinriktad, drivande, har en stark vilja för att utvecklas och ett intresse för att arbeta med relationer är detta utbildningen för dig.

Vad händer efter utbildningen?

Möjligheterna är många! Efter studierna kan du bland annat jobba med revision, finans, marknadsföring eller som företagssäljare eller marknadskoordinator.