Filtrera efter
Bagare
Utbildningstyp
Plats
Utbildningsform
Fler filter
Visar 1-8 av 8 träffar
Annonser

Populära platser

Reportage inom Bagare

bagare

Vill du bli bagare?

Det finns olika bagarutbildningar och inriktningar som du kan välja mellan, bland annat så kan du bli konditor, specialicerad på choklad eller bagare. Det finns flera orter att välja på både i Sverige och utomlands, och det finns även möjlighet att studera lärlingsprogram samt att studera på distans.

Din utbildning kommer att ge dig branschkunskap samt arbetslivserfarenhet då du får pröva på yrket under tiden som du utbildas. Om du vill specialicera dig till bagare inom ett specifikt ämne så finns det olika utbildningar för dig som du kan välja, både i Sverige och utomlands.

Att arbeta som bagare och konditor

Genom ditt framtida yrke som bagare kommer du att baka allt från bullar och tårtor till bröd. Det kommer att vara tidiga morgonar men du kommer att förgylla många människors frukostar och fika-pauser genom dina bakelser. Behovet för bagare ser bra ut både på kort- och långtidsperspektiv då det alltid behövs, det behövs i hela världen och möjligheten för att arbeta utomlands finns även. Om du beslutar dig för att utbilda dig inom detta kommer dina arbetsuppgifter att skilja sig åt, men du kommer att kunna arbeta på bageri, konditori, restaurang, på industribageri och små lokala konditorin.

Läs en bagarutbildning utomlands

Du kan utbilda dig till bagare och konditor med specialinriktningar. Här på Studentum hittar du utbildningar inom bageri och konditor i choklad-landet Schweiz för konditoriutbildningar med speicalinriktning choklad eller som avancerad utbildning.  

Olika utbildningstyper för dig som vill studera till bagare

Du kan välja mellan YH-utbildning utomlands och komvux-och vuxenutbildningar. Utbildningarna till att bli bagare har olika längd och har ofta flexibelt startdatum.

Här ser du utbudet av andra utbildningar inom kök och resturang: