Visar 1-20 av 27 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser
Visar 1-20 av 27 träffar
1
2

utbilda dig inom fastighetsförvaltning

Utbildning inom Fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltning är ett yrke för dig som gillar att ha många bollar i luften. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på vilken inriktning du vill ha. Du kan vara en teknisk förvaltare eller ekonomisk. En teknisk förvaltare ansvarar för att hålla fastigheterna välskötta och välmående. Som ekonomisk förvaltare så är det din uppgift att ansvara över allt som har med budgetering att göra, du ser till att fastighetens ekonomi sköts. 

Distans, Yh-utbildningar inom fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltare kan du studera på många olika sätt. Genom att exempelvis ta en fastighetsförvaltarutbildning på Yh så studerar du väldigt brett och lär dig allt du behöver veta inom yrket. Studietiden varierar beroende på program och skola men normalt ca 2-2,5 år med undantag från distansutbildningar. Många skolor och program är också CSN-berättigade (kika in och klicka på någon av våra programförslag för mer information om skolan och utbildningen).  Om du utbildar dig inom fastighetsförvaltning på Yh få du dessutom har du chans till praktik vilket innebär att du får jobba som fastisghetsförvaltare redan under studieperioden. Via högskola och universitet kan du ta ut ett kandidat inom fastigshetsekonomi vilket också öppnar dörrar för dig som vill jobba med fastighetsförvaltning.

Framtiden för dig som är utbildad fastighetsförvaltare

Känner du dig intresserad och att det här är ett yrke som skulle passa dig? Tveka inte att ansöka i sådana fall! Arbetsmarknaden för fastighetsförvaltare är under tillväxt och den med rätt kompetens är eftertraktad. Lönen för den som utbildat sig varierar beroende på erfarenhet och arbetsplats.

Lycka till med dina studier!

Jämför dina favoriter