Filtrera efter
Byggledare / Anläggningsledare
Utbildningstyp
Plats
Utbildningsform
Fler filter
Visar 1-20 av 32 träffar
1
2
Annonser

Fler kategorier inom Byggledare / Anläggningsledare

Populära platser

Reportage inom Byggledare / Anläggningsledare

Byggledarutbildning

Hur blir jag bygg- eller anläggningsledare?

För att lyckas i byggbranschen behöver du tycka om att arbeta tillsammans med andra, ordningsam, vara duktig på att samarbeta, ha naturliga ledaregenskaper och gilla att lösa problem. Det är också viktigt att du är duktig på att kommunicera eftersom du kommer att komma i kontakt med många olika människor inom olika yrkeskategorier.

Vad gör en byggledare?

En byggledare, eller en anläggningsledare, har koll på hela eller delar av en byggprocess. Det innebär i princip att du kommer att ha det övergripande ansvaret för planering, produktion och uppföljning. Ibland har bygg- eller anläggningsledare också personalansvar.

Som byggledare har du koll på ekonomi, budget och tidsplan så att du gillar ordning och reda är viktigt och kommer att vara en fördel i din yrkesroll.

Vad kan jag jobba med efter en byggledarutbildning?

Även om du specificerar dig på en byggledarutbildning eller väljer att plugga en annan slags utbildning/kurs inom byggbranschen kan du välja att arbeta som en rad olika saker. Exempel är:

  • Projektledare
  • Byggledare
  • Arbetsledare
  • Platschef

Du kan välja att arbeta både på entreprenörsidan men också på konsultföretag, fastighetsbolag eller en kommun/myndighet.