Visa studentum.se som: Mobil

Vår vision

Vår vision

Kasta dig ut!

Att studera kan vara spännande och inspirerande men också nervöst och utmanande. Du är inte ensam om att känna denna ambivalens inför ditt utbildningsval. Många av oss på Studentum har också, liksom tusentals andra, stått inför det stora valet - vi vet att det kan kännas jobbigt.

Den goda nyheten är att du inte längre behöver känna dig ensam i ditt val – vi finns här och hjälper dig genom de olika stegen till att hitta en utbildning!

Gör vårt utbildningstest

Ett välutbildat Sverige!

Utbildning och kunskap öppnar förhoppningsvis inte bara dörrar till ett jobb och en inkomst utan också till personlig utveckling.  Vi finns här för att guida, inspirera och hjälpa dig att hitta den utbildning som passar just dig och som gör dig till den bästa versionen av dig själv.

Vårt mål är ett välutbildat och konkurrenskraftigt Sverige! Alla ska ha möjligheten till en utbildning – oavsett om du befinner dig i gulliga lilla Gullspång, häftiga och nordliga Kiruna eller i vår vackra huvudstad.

Till artiklar & tips

Uppstart – Omstart – Nystart

På Studentum hittar du tusentals utbildningar inom många utbildningstyper, allt från komvux och folkhögskola till universitet och högskola. Vi är stolta över att kunna erbjuda en utbildning för alla oavsett var i livet du befinner dig, oavsett om det är en nystart eller en omstart!

Vi hjälper över 4 miljoner människor varje år att hitta rätt utbildning.

Nu börjar vi!   ♡

Senast uppdaterad: 25 jun 2019