Visar 1-20 av 137 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser
Visar 1-20 av 137 träffar
1
2
3
4
...
7

VVS-utbildningar

VVS är en förkortning för värme, ventilation och sanitet. Om du vill arbeta som VVS-montör kommer du att få installera och reparera rör för värme, vatten och sanitet i hus och olika anläggningar. Vid installationsarbeten krävs att man kan läsa ritningar och tekniska beskrivningar. Då kan goda kunskaper i exempelvis matematik vara bra att ha.

Som VVS-montör kan du arbeta med många olika inriktningar. Man kan till exempel arbeta med att installera och reparera olika slags värmepannor, värmepumpar, värmeväxlare, golvvärmesystem, och styr- och reglerutrustning. Vid installationer är det viktigt att man kan läsa ritningar och tekniska beskrivningar. Service och underhåll av VVS-anläggningar är ett arbetsområde som ökar i omfattning allt eftersom anläggningarna blir alltmer avancerade och datoriserade.

vvs- och fastighetsutbildning

Fastighetsutbildningar

Om jobb inom fastighet är det som lockar bör du börja med att kolla närmare på inom vilka fastighetsområden du vill vara verksam inom. Du kan jobba med drift, skötsel, underhåll av tekniska system, problemsökning av fastighet, direkt kontakt med hyresgäster och mycket mer. Din arbetsplats kan variera rejält och kan vara större fastighet som inhyser bostäder, kontor, sjukhus, industri, affärscentra eller annan verksamhet. Ofta innebär fastighetsjobb stort eget ansvar där du dagligen möter nya, mångsidiga problem som ska lösas. Det är en ständigt växande bransch så efter avslutade studier har du goda förutsättningar för att direkt få jobb.

Jämför dina favoriter