Visar 1-6 av 6 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-6 av 6 träffar

Utbildning till fransstylist

Hitta din utbildning till fransstylist   

Vill du jobba inom skönhetsbranschen och är nyfiken på nya metoder? Efterfrågan på fransstylister ökar ständigt i takt med att fler och fler får upp ögonen för fransförlängningar. Ovan hittar du flera olika utbildningar till fransstylist.

Vad gör en fransstylist?

En fransstylist arbetar med fransförlängningar. Det finns flera olika tekniker, men alla har samma mål: Ge kunden ett så bra och hållbart resultat som möjligt. Hen rådgiver, bokar och hanterar kundens fransar utefter kundens önskemål. Ögonfransförlängningar har under de senaste tio åren blivit mer och mer populära och det finns idag flera olika material att arbeta med. Under din utbildning till fransstylist får du lära dig hur du arbetar med olika slags material och vilka tekniker som används för vilka ändamål.

Vad finns det för utbildningar till fransstylist?

De flesta utbildningarna till fransstylist är så kallade yrkesutbildningar, vilket innebär att du får betala för utbildningen själv. Vissa av de som arrangerar utbildningar till fransstylist har avtal med kommuner så att du kan läsa utbildningen genom Komvux och få CSN under tiden. Här kan du läsa mer om hur Komvux fungerar

Vad kan du jobba med efter din utbildning till fransstylist?

Eftersom efterfrågan på fransförlängningar hela tiden ökar, ökar också efterfrågan på utbildade fransstylister. Många som har läst en utbildning till fransstylist kan även utföra andra saker och arbetar på skönhetssalonger där de varvar olika behandlingar med varandra. Det är också vanligt att man startar ett eget företag efter sin utbildning till fransstylist och utför fransförlängningar på olika platser, till exempel hemma hos sina kunder.

Oavsett hur du vill jobba med dina kunskaper är en utbildning till fransstylist första steget dit. Ta det idag.

Jämför dina favoriter