Filtrera efter
Informationsteknik / Informationsdesign
Utbildningstyp
Plats
Utbildningsform
Fler filter
Visar 1-20 av 117 träffar
1
2
3
4
...
6
Annonser

Fler kategorier inom Informationsteknik / Informationsdesign

Populära platser

Reportage inom Informationsteknik / Informationsdesign

Att plugga informationsteknik eller informationsdesign

Du kan välja att studera informationsteknik eller informationsdesign på många olika skolformer. I sökresultatet ovan hittar du akademiska utbildningar, som du läser på universitet eller högskola,  yrkes- och diplomutbildningar, YH-utbildningar samt enskilda komvuxkurser. Om du vill läs mer om vad de olika utbildningstyperna innebär kan du göra det här.

Många av de ovanstående utbildningarna är tekniska, vilket innebär att de innehåller kurser inom matematik, programmering, fysik och andra naturvetenskapliga ämnen. Du kommer också få lära dig om gamla,nya och ännu inte etablerade teknologier samt hur dessa utvecklas. Under utbildningen kommer du bygga upp ett brett kunskapsområde som syftar till att förstå, utveckla och arbeta med olika teknologier. Informationsteknik är ett spännande område där utbildningarna ständigt ändrar innehåll för att anpassa sig efter den aktuella utvecklingen.

informationsteknik och informationsdesign

Informationsteknik öppnar för många jobbmöjligheter

Att arbeta inom informationsteknik och informationsdesign är ett kreativt och utvecklande arbete. Eftersom att utbildningarna är väldigt breda kommer du, när du är klar, kunna välja mellan många olika arbetsplatser och roller. Du kommer kunna jobba med allt från programmering, systemutveckling till kommunikation och marknadsföring. Men de mer vanliga arbetsplatserna för någon som studerat informationsteknik eller informationsdesign är IT/teknikföretag, digitalbyråer, eller IT-konsultföretag.