Visa studentum.se som: Mobil

Vill du studera utomlands?

Vill du studera utomlands?

Utlandsguider för dig som vill studera utomlands

Vill du komma ut i världen och testa studie- och studentlivet någon annanstans? Du är inte ensam. Men hur gör man egentligen? Hur söker man en utbildning utomlands? Hur fungerar studiesystemet i andra länder? Hur går ansökningsprocessen till? Hur hittar man boende? Vad kostar det och får man studielån?

Frågorna inför utlandsstudier är många. Vi på Studentum vill hjälpa dig så gott vi kan på vägen dit. Därför har vi skapat olika utlandsguider med information om hur det är att studera i olika länder. I de olika guiderna för utlandsstudier finner du information om allt från utbildningssystem till boende och matkultur. Vill du studera utomlands? Resan börjar här!

» Studera i Australien
» Studera i Danmark
» Studera i Frankrike
» Studera i Nederländerna
» Studera på Irland
» Studera i Italien
» Studera i Kanada
» Studera i Kina
» Studera i Norge
» Studera i Polen
» Studera i Spanien
» Studera i Storbritannien
» Studera i Thailand
» Studera i Tyskland
» Studera i USA
» Studera i Brasilien

Senast uppdaterad: 21 mar 2018

Du kanske också är intresserad av:

Studera i Italien

Publicerad: 2013-07-03

Har du planer på eller är nyfiken på hur det är att studera i Italien? I Italien kan du välja bland ett brett utbud av utbildning samtidigt som du kan kombinera dina studier med ett rikt kulturliv och underbar mat. Lägg även till att du i Italien har både sol och bad samt ett pulserande storstadsliv. Blir du intresserad av detta? Läs mer om hur du kan börja plugga i Italien!

Utlandsstudier - Hitta utbildningar utomlands

Publicerad: 2017-09-01

Funderar du på att studera utomlands? Då har du hittat helt rätt. För dig som vill studera utomlands finns idag många olika alternativ och massa saker att ta ställning till. I den här guiden rätar Studentum ut några frågetecken.

Starta eget företag som student

Publicerad: 2014-06-17

Är du student och funderar på att starta eget företag? Ta chansen! Det finns nog ingen tid i livet som passar bättre för att starta eget. Som student har du säker inkomst, mycket tid över och ett brett nätverk, vilket är precis vad du behöver som framtida entreprenör.

Läs mer