Visar 1-6 av 6 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-6 av 6 träffar

Lär dig japanska

Lär dig japanska – Hitta det sätt som är bäst för dig

Du kan idag lära dig japanska via en del högre utbildningar på högskola och universitet. Vid studier på högskola eller universitet kan det krävas vissa förkunskaper i språket. Du kan också lära dig japanska på komvux/vuxenutbildning eller genom att åka på språkresa.

För dig som vill ut och se världen och samtidigt lära dig japanska kan en språkresa eller studier utomlands vara ett bra alternativ. Många utlandsförmedlare har idag god kontakt med en rad olika universitet och högskolor runt om i världen dit du som student kan få åka och studera, antingen en ren språkutbildning eller vanliga universitetsstudier.

Med ett extra språk blir du mer attraktiv på arbetsmarknaden och chanserna är större att du kan arbeta på en internationell marknad i framtiden.

Lär dig japanska på högskola och universitet

När du lär dig japanska på högskola eller universitet kommer du få kunskaper inom lingvistik, historia, språkets uppbyggnad, litteratur och så vidare. Dina färdigheter i att skriva och prata kommer att öka avsevärt. Studier på högskole- och universitetsnivå innebär hårt jobb och ett tufft tempo. Du kan lära dig japanska på högskola och universitet både som kortare kurs eller som helt program.

Lär dig japanska på komvux

Att lära dig japanska på en kurs eller utbildning på komvux/vuxenutbildning är ett jättebra sätt om du vill läsa upp ett betyg från gymnasiet eller skaffa behörighet för högre studier på universitet och högskola. Om du vill lära dig japanska på komvux/vuxenutbildning tar du enklast kontakt med det komvux som finns i din kommun. Innan studierna drar igång får du hjälp med en egen studieplan. Här hittar du mer information om utbildningar på komvux/vuxenutbildning.

Språkresa – Lär dig japanska i Japan!

Ett väldigt populärt val när man vill lära sig ett nytt språk är att åka på språkresa utomlands. Idag finns nästan oändligt många språkresearrangörer i landet som är villiga att hjälpa till. Utbildningens längd varierar något från språk till språk och beroende på vilket land du åker till. All information får du av den språkresearrangör du bestämmer dig för att kontakta.

Här kan du läsa mer om språkresor »

Jämför dina favoriter
Hitta utlandsstudier
Visste du att vi har information om 3 utbildningar inom kategorin Japanska som ges utomlands?