Filtrera efter
Koreanska
Alla utbildningstyper
Alla platser
Utbildningsform
Visa fler filter
Visar 1-3 av 3 träffar
Annonser

Fler kategorier inom Koreanska

Lär dig koreanska!

Lär dig koreanska – läs en utbildning i koreanska

Pratar du koreanska? Eller vill du lära dig att prata koreanska? Det finns en mängd olika studiealternativ, allt beroende på vad du vill uppnå med dina studier. Läs en utbildning i koreanska på ett universitet i Sverige, på distans hemifrån eller varför inte lära dig prata koreanska genom att flytta till Sydkorea för en språkutbildning? Ovan i träfflistan finns en mängd alternativ för dig!

Koreanska ett populärt språk

Koreanska talas huvudsakligen i Nord- och Sydkorea, samt delar av Kina. Trots den ringa geografiska spridningen rör det sig om närmare 78 miljoner människor som kallar koreanska sitt modersmål. Så som språket är uppbyggt anses det vara ett av världens svåraste för västerlänningar att lära sig – antar du utmaningen?

Det finns flera olika sätt att lära sig koreanska. Ett kandidatprogram på högskola eller en språkresa till Seoul? Gå in och läs mer på den utbildningen du tycker ser intressant ut, och vill du veta mer kan du fylla i en intresseanmälan och få mer information direkt från skolan!

Lär dig koreanska gratis

De allra flesta eftergymnasiala utbildningar för att lära sig koreanska är gratis i det avseendet att de är skattefinansierade. De är även studiemedelsberättigande via Centrala Studiestödsnämnden, CSN, så du kan alltså ansöka om studiestöd för din studietid. För att få reda på vad som gäller för just den utbildning du är intresserad av, ta kontakt med skolan eller utlandsanordnaren.

Lär dig koreanska i Seoul

Ett av de snabbaste sätten att lära sig ett språk är att bo och leva i landet där språket talas. Det finns flera alternativ för dig som vill plugga koreanska i Sydkorea, exempelvis i Seoul. Utlandsalternativet låter dig inte bara tala koreanska i vardagen, utan ger dig även möjligheten att komma i kontakt med den koreanska kulturen, maten och människorna.

Bra att kunna koreanska i arbetslivet

Kunskaper i språk öppnar upp för många möjligheter i din framtida yrkeskarriär. De flesta branscher går mer och mer mot en internationell marknad. Du som har språkkunskaper har därför stora möjligheter att arbeta internationellt om du så skulle önska.