Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Visar 1-20 av 26 träffar
12

Utbilda dig inom VVS

Om du vill jobba i byggbranschen med VVS så är du helt rätt ute och helt rätt i tiden. De kommande åren kommer många sysselsatta inom bygg- och anläggningssektorn att lämna arbetsmarknanden, främst av åldersskäl. Det betyder att många av branschens anställda ska ersättas. En VVS-utbildning är alltså det perfekta valet om du vill ha stora chanser till jobb efter examen.

YH-utbildningar inom VVS

Inom VVS finns ett stort utbud bland YH-utbildningarna. När du väljer en YH-utbildning inom VVS får du också en stor del praktik under din utbildning. Värdefull tid där du kan knyta kontakter med din framtida bransch.

Inom YH-sektionen finns bland annat utbildningar till VVS-ingenjör, VVS-konstruktör, fastighetstekniker och underhållstekniker.

Andra utbildningstyper

VVS-utbildningar finns även att hitta på universitet- och högskola, komvux och som yrkesutbildningar. I listan ovan kan du jämföra, läsa mer om och hitta din favorit. Lycka till!

Jämför dina favoriter