Visar 1-20 av 1175 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 1175 träffar
1
2
3
4
...
59

Mer om Studera i Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad, största tätort och centrum för kultur, politik och näringsliv. I Stockholm finner du utbildningar inom alla olika utbildningstyper och du finner utbildningar av hög kvalitet. I Stockholm finns några av Sveriges mest populära universitet och högskolor och även en stor mängd av populära, privata utbildningsanordnare.

Utbildningar i StockholmmDå Stockholm är den största svenska staden och staden i Sverige där flest människor bor är det också här de flesta och största arbetsgivarna finns. I Stockholm finner du Sveriges största arbetsmarknad vilket ökar dina möjligheter att få jobb efter dina studier. Här hittar du många multinationella storföretag samt huvudkontor för många av Sveriges organisationer och myndigheter.

Att vara student i Stockholm

Som student i Stockholm får du rabatterat pris på kollektivtrafiken. Även många lunchrestauranger i anknytning till universitet och skolor erbjuder rabatterade lunchpriser för studenter. Stockholm är inte en klassisk studentstad i den bemärkelsen att den inte har det utpräglade studentliv som kanske finns på andra orter.
Att hitta boende i Stockholm kan vara svårt. Studentbostäder är som på många övriga orter i Sverige en bristvara. Ett tips är att du ställer dig i bostadskö direkt när du vet att du kanske vill studera i Stockholm. I Stockholm hittar du olika typer av studentboenden; Studentrum i korridor, studentetta eller familjebostad.

I Stockholm erbjuds ett stort antal utbildningar inom en massa olika områden. Om du redan nu vet vilken utbildningsform du är intresserad av kan du smalna av din sökning genom länkarna här nedan.

» Universitets- och högskolestudier i Stockholm
» Yh-utbildningar i Stockholm
» Ky-utbildningar i Stockholm
» Folkhögskoleutbildningar i Stockholm
» Komvux- och vuxenutbildningar i Stockholm

Jämför dina favoriter