Hjälp oss att hjälpa dig! Delta i vår undersökning om utbildningsvalet och var med och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Visar 1-20 av 26 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 26 träffar
12

Ekonomiassistenter jobbar med handläggning av ärenden (till exempel bearbetar och utreder avvikelser och fel), gör sammanställningar, beräkningar, avstämningar samt informerar om resultat.

En ekonomiassistent har ofta extra ansvar inom något av områdena: administration, personal, ekonomi, redovisning, order, försäljning, inköp, lager, leverans och distribution, spedition eller motsvarande. På mindre arbetsplatser är det vanligt att man gör flera av de sysslor som finns på en ekonomiavdelning.

Jobba som ekonomiassistent

Utbildade ekonomiassistenter har en god arbetsmarknad att se fram emot under en överskådlig framtid. Det råder brist generellt inom området och det är många företag som efterfrågar utbildade ekonomiassistenter.

Karriär för ekonomiassistenter

Man kan alltid arbeta sig upp till mer ansvar inom en ekonomiavdelning och om man behöver utöka sin kompetens finns ett stort antal ekonomiutbildningar som kan ta dig vidare i karriären.

Jämför dina favoriter