Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Visar 1-20 av 27 träffar
12

Ekonomiassistenter jobbar med handläggning av ärenden (till exempel bearbetar och utreder avvikelser och fel), gör sammanställningar, beräkningar, avstämningar samt informerar om resultat.

En ekonomiassistent har ofta extra ansvar inom något av områdena: administration, personal, ekonomi, redovisning, order, försäljning, inköp, lager, leverans och distribution, spedition eller motsvarande. På mindre arbetsplatser är det vanligt att man gör flera av de sysslor som finns på en ekonomiavdelning.

Jobba som ekonomiassistent

Utbildade ekonomiassistenter har en god arbetsmarknad att se fram emot under en överskådlig framtid. Det råder brist generellt inom området och det är många företag som efterfrågar utbildade ekonomiassistenter.

Karriär för ekonomiassistenter

Man kan alltid arbeta sig upp till mer ansvar inom en ekonomiavdelning och om man behöver utöka sin kompetens finns ett stort antal ekonomiutbildningar som kan ta dig vidare i karriären.

Jämför dina favoriter
Hitta utlandsstudier
Visste du att vi har information om 1 utbildningar inom kategorin Ekonomiassistent som ges utomlands?