Visa studentum.se som: Mobil

För dig som är SYV

För dig som är SYV

Hej, är du Studie- och Yrkesvägledare?

Vad roligt, då har du hittat helt rätt! Här har vi samlat innehåll som vi tror att du kommer få nytta av.
Hos oss på Studentum kan du bland annat läsa intressanta artiklar, hjälpa dina elever att räkna ut sitt snittbetyg och låta dina elever göra Yrkestestet. Du kan även se vilka olika typer av event och seminarier vi arrangerar för dig som är SYV.


Events och mässor

Även om du som SYV ofta arbetar ensam på din arbetsplats så är du långt ifrån ensam. Vi anordnar flera olika typer av träffar där du kan nätverka med andra SYVar och inspireras av seminarier!

Yrkeshögskolemässor
Under vårterminen anordnar vi årligen våra Yrkeshögkolemässor som är en mässa inriktad på Yrkeshögskolor. Vi har varje år en rad skolor som ställer ut och kan besvara besökarnas frågor i Stockholm, Örebro, Göteborg och Malmö.
Läs mer här

Frukostseminarium för dig som är SYV
Innan varje YH-mässa har du som Studie- och yrkesvägledare chansen att komma på ett inspirerande frukostseminarium. Kl. 8.30 börjar frukosten, kl. 9.00 sätter seminariet igång och kl. 10.00 är du välkommen att mingla i mässan med våra utställare.

Under 2019 kommer vi att anordna våra SYV-seminarier följande datum:
6 mars i Stockholm 
12 mars i Göteborg 
21 mars i Örebro 
28 mars i Malmö

Våra mässor är kostnadsfria för alla och vi välkomnar er att ta med kollegor, grupper eller klasser till mässan efter ni deltagit på seminariet! Vill du delta på frukostseminariet? Vad roligt! Skicka in din anmälan till event@studentum.se och ange vilken stad du vill delta i.

Vägledarträffen
Vägledarträffen är ett återkommande arrangemang för studie- och yrkesvägledare i Sverige som vi anordnar tillsammans med gymnasium.se. Under varje vår- och hösttermin anordnar vi Vägledarträffen i Stockholm, Göteborg och Malmö. Under en förmiddag bjuder vi in till frukost och inspirerande föreläsningar! 

Läs mer och anmäl dig här


Senast uppdaterad: 13 feb 2019

Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se