Visa studentum.se som: Mobil

För dig som är SYV

För dig som är SYV

Hej, är du Studie- och Yrkesvägledare?

Vad roligt, då har du hittat helt rätt! Här har vi samlat innehåll som vi tror att du kommer få nytta av.
Hos oss på Studentum kan du bland annat läsa intressanta artiklar, hjälpa dina elever att räkna ut sitt snittbetyg och låta dina elever göra Yrkestestet. Du kan även se vilka olika typer av event och seminarier vi arrangerar för dig som är SYV. Missa inte att ta del av information i Vägledarbrevet!


Events och mässor

Även om du som SYV ofta arbetar ensam på din arbetsplats så är du långt ifrån ensam. Vi anordnar flera olika typer av träffar där du kan nätverka med andra SYVar och inspireras av seminarier!


Vägledarträffen

Vägledarträffen är ett återkommande arrangemang för studie- och yrkesvägledare i Sverige som vi anordnar tillsammans med gymnasium.se. Under varje vår- och hösttermin anordnar vi Vägledarträffen i Stockholm, Göteborg och Malmö. Under en förmiddag bjuder vi in till frukost och inspirerande föreläsningar! 

Läs mer och anmäl dig här


Yrkeshögskolemässor

Under vårterminen anordnar vi årligen våra Yrkeshögkolemässor som är en mässa inriktad på Yrkeshögskolor. Vi har varje år en rad skolor som ställer ut och kan besvara besökarnas frågor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer här


Till räkna ut ditt snittbetyg

Till yrkestestet

Till högskoleprovet

Till syv-artiklar

Till alternativt urval

Senast uppdaterad: 15 maj 2019

Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se