14 feb 2023

Jobba hos oss

studentum.se ingår i koncernen Keystone Education Group. I dagsläget är vi ungefär 600 personer på företagets kontor runt om i världen. Tillsammans arbetar vi varje dag för att våra besökare ska hitta sin drömutbildning. 

Vill du bli en av oss?

Vad roligt! Keystone Education Group växer och är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya talanger. Här hittar du de jobb som är lediga just nu.

Praktisera på Keystone Education Group

Är du intresserad av att göra praktik hos oss? Då är du varmt välkommen med en ansökan! Vi älskar att hjälpa studenter att få verklig erfarenhet inom deras framtida bransch. Här lägger vi upp annonser när vi har möjlighet att ta emot praktikanter.

Se alla lediga tjänster här

Senast uppdaterad: 14 feb 2023

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-05-31

Ojdå, det verkar som att den här sidan gått på semester!

Vi beklagar, men sidan du är på jakt efter kan inte hittas. Det kan bero på att den inte finns längre, eller att den flyttat på sig. Men alla våra andra sidor fungerar som vanligt. Letar du efter en utbildning? Eller vill du inspireras av en artikel? Klicka på knapparna nedan för att ta dig vidare mot din drömutbildning! Startsida Artiklar & tips Yrkestest
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-03

Nya samarbetspartners: Att Studera!

När man ska välja utbildning dyker det ofta upp många frågor. Hur är egentligen föreläsningarna? Måste man verkligen plugga 8 timmar om dagen? Hur är studentlivet i staden och hur svårt är det att bli antagen? Podden Att Studera har, precis som vi, som syfte att hjälpa studiesugna personer att hitta rätt i utbildningsdjungeln. Därför har vi nu teamat upp!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-03-31

Bli nya generationens automationsspecialist

Gillar du teknik samt är lösningsorienterad och ansvarstagande? Var med och utveckla tekniken som automationsspecialist. Läs mer om utbildningen i denna artikel!

Läs mer