Visar 1-20 av 27 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser
Visar 1-20 av 27 träffar
1
2

Hitta rätt hotel management-utbildning för dig!

Läs en hotel management-utbildning!

Turismen ökar mer och mer! Fler och fler människor har råd att resa och kraven på hotellen runt om i världen ökar i takt med det. En hotel management-utbildning kan både ta dig långt utanför Sveriges gränser och tillbaka till din hemstad. Hotell finns överallt och de behöver en bra ledning!

Alla hotell behöver en bra hotel manager!

Oavsett om du har siktet inställt på det uppskattade hotellet i din hemstad eller ett lyxhotell på Manhattan är din start en bra hotel management-utbildning. Under din tid som student får du kunskap inom bland annat ekonomi, projektledning och medarbetarfrågor med ett stort fokus på värdskap. Genom att läsa en hotel management-utbildning får du den spetskompetens du behöver för att arbeta i en ledande position på ett framgångsrikt hotell.  

Det råder idag en kompetensbrist i den snabbt växande turism- och hotellbranschen vilket kommer göra dig med dina spetskompetenser mycket attraktiv på arbetsmarknaden. Du som examinerad, professionell och serviceinriktad medarbetare kommer att mottas väl i arbetsmarknaden.

Hotel management-utbildning: Hur, var och när?

Liksom det finns många olika hotell att välja på som resenär finns det olika hotel management-utbildningar för dig som vill jobba inom ledningen på ett av dem. I Sverige finns det både yrkesutbildningar, yrkeshögskoleutbildningar och universitetsutbildningar. Många väljer också att läsa en kurs i hotellrelaterade ämnen på Komvux som en start. Eftersom hotell finns över hela världen finns det också hotel management-utbildningar överallt. Det är väldigt populärt att läsa den här typen av utbildning utomlands och i samband med det göra praktik på några av världens lyxigaste hotell.

Många av de som är aktiva som föreläsare och lärare på olika hotel manager-utbildningar har arbetat på stora och framgångsrika hotell tidigare och har en god insikt i hur branschen fungerar. De kan även förmedla goda kontakter till dig när det är dags att söka praktik.

Möjliga yrken efter en hotel management-utbildning

Många som idag arbetar som chefer på stora hotell har jobbat sig uppåt efter att ha tagit en något lägre position där de lärt sig de väsentliga grunderna. Efter din examen från en hotel management-utbildning  har du många vägar att gå inom din nya bransch! Vad du vill arbeta inom beror på vad som intresserar dig. Efter din examen kan du till exempel arbeta som avdelningschef eller mellanchef inom turism, arbetar som supervisor på ett hotell eller hotellchef på ett mindre hotell.  

Jämför dina favoriter
Hitta utlandsstudier
Visste du att vi har information om 17 utbildningar inom kategorin Hotel management som ges utomlands?