Visa studentum.se som: Mobil
Branschkunskap inom handel och administration
Hermods VUX
Kursen Branschkunskap inom handel och administration syftar till att ge dig kunskaper om handels- och tjänstesektorn. Kursen lämpar sig för...
  • Enskilda kurser (Komvux)
  • Flera orter (130)
  • = Har restplatser / lediga studieplatser
Visar 1-20 av 174 träffar

Utbildningar inom inköp, logistik och handel

Gå en säljutbildning

Under en säljutbildning kan du lära dig allt från hur en sälj- och beslutsprocess ser ut till hur du bäst bygger upp en långvarig relation med dina kunder. Försäljningsbranschen är mycket bred och efter en säljutbildning kan du arbeta med allt från e-handel och B2B till att arbeta i butik. Under utbildningens gång hittar du förhoppningsvis den sorts försäljning som passar dig bäst och som du vill arbeta inom.

Arbeta med försäljning

Det går att arbeta inom många olika slags försäljning. Viss försäljning handlar om att bearbeta potentiella kunder tills de tackar ja till en första affär. Försäljning handlar också om att hjälpa kunden till att hitta de rätta lösningarna för just dem och att tillsammans komma fram till det bästa alternativet. En viktig del i en del arbeten inom försäljning är att ägna tid åt befintliga kunder och att vårda relationen till dem medan i en annan sorts försäljning träffar du bara kunden en gång.

Studera och arbeta inom handel

Handel är ett brett område och det finns många alternativ för dig som vill gå en utbildning inom handel. Du kan jobba med allt från internationell ekonomi till butikskommunikation eller e-handel.

Jämför
Hitta utlandsstudier
Visste du att vi har information om 10 utbildningar inom kategorin Försäljning / Handel som ges utomlands?
Videoreportage