Visar 1-20 av 522 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 522 träffar
1
2
3
4
...
27

Utbildningar inom pedagogik

Pedagogikutbildningar

Under en utbildning inom pedagogik får du bland annat lära dig om hur vi människor fungerar i lärandesammanhang. Pedagogik är läran om hur kunskaper, färdigheter, attityder och förhållningssätt utvecklas och påverkas på individ-, grupp- och systemnivå.

Efter din utbildning inom pedagogik kan du till exempel jobba som:

  • Konsult
  • Utbildare
  • Kommunikation
  • Ledarskap

Många pluggar pedagogik i kombination med sina studier till lärare. Oavsett vilken typ av lärande eller undervisning du vill jobba med så ingår det pedagogik i utbildningen. 

Vem ska plugga pedagogik?

Att läsa en kurs eller utbildning inom pedagogik skulle vara värdefullt i de flesta människors arbetsliv. Det är ett ämne som går att applicera på i princip alla arbetsplatser och uppgifter man tar sig an, och någonting som är väldigt tacksamt att ha läst. Även du som redan befinner dig på ditt drömjobb - en utbildning inom pedagogik kan ta karriären och vardagen till nya höjder!

Du som väljer en utbildning inom pedagogik bör vilja jobba med människor och intressera dig för hur vi fungerar i lärandesammanhang.

Plugga pedagogik på distans

För dig som vill läsa din pedagogikutbildning på distans finns många valmöjligheter. Det finns hela utbildningar och kurser inom pedagogik som ges på distans inom nästan alla olika skolformer. Hitta din utbildning i listan ovan!

Jämför dina favoriter
Hitta utlandsstudier
Visste du att vi har information om 3 utbildningar inom kategorin Pedagogik som ges utomlands?