Visar 1-2 av 2 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-2 av 2 träffar

Mer om Yogautbildningar

Yoga är sanskrit och betyder förening av kropp, sinne och själ. Det är en avslappnande träningsform som förenar både träning och avslappning. Yogan har troligtvis sitt ursprung i Indusdalen för runt 3 000 år sedan.

Det finns flera olika typer av yoga, som exempelvis rajayoga, karmayoga och hathayoga, varav den sistnämnda är den kanske mest kända formen i Europa.

Utbildningar inom yoga

För dig som är intresserad av att gå en yogautbildning finns det flera olika alternativ beroende på vad du vill göra. Kanske vill du bara lära dig mer om Yogan som träningsform och utveckla dina kunskaper i Yoga. Eller kanske du själv är intresserad av att bli en yogalärare?

I listan här ovan finner du fler olika utbildningar inom yoga. Det kan vara helt rena yogautbildningar, eller så kan yoga vara en del av utbildningen, exempelvis i någon träningsutbildning.

Du hittar utbildningarna inom flera olika utbildningstyper och både i Sverige och utomlands. Läs igenom de olika alternativen här ovan och hitta den yogautbildning som passar bäst för dig. Lycka till med dina studier.

Jämför dina favoriter
Utbildningskategorier