Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Skandinaviska Ledarhögskolan

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 676 recensioner.

Matilda Wadenbäck
(5)
Jag har blivit motiverad till en nystart, vilket betyder att kursen varit väldigt inspirerande, och att jag har hittat verktyg för att börja arbeta medvetet med mina mål.
Kalle Johansson
(5)
Mycket givande. Blev väldigt tydligt vad jag behöver förändra och vilka mål jag behöver gå mot.
Lotta Sundén
(5)
Livet kan vara nog så tufft som det är. Väldigt få går genom livet utan att stöta på oro, sorg eller andra hinder. Att gå en utbildning där man lär sig mer om sig själv och hur man själv och andra fungerar och hur man kan lära sig att hantera olika händelser eller skeenden är mycket värt i dagens samhälle. Genom att tillämpa det du lär dig i ...
Visa mer
Susanna Jordan
(5)
Mycket bra innehåll, den bästa kurs jag någonsin varit på. Omvälvande och utvecklande.
Emma Trygg
(5)
Magiskt! Har get mig så enormt mycket nya insikter, perspektiv, verktyg och metoder.
Juha Rintala
(5)
PUMT är den utbildning, utan jämförelse, som har haft störst positiv inverkan på mitt liv. Jag har genom utbildningen kommit underfund med vad som är viktigt i mitt liv, jag har fått verktygen att utvecklas och modet göra det.
Harald
(5)
Den mest givande kurs jag någonsin gått. Givit enorm självinsikt plus kraftfulla verktyg att bidra till andras förbättrade välbefinnande.
Sofia Stambro
(5)
Fantastisk från början till slut! kommer definitivt att rekommendera den till andra!
Frej.L
(4)
Praktisk kurs fokuserad på kompetens.
Michelle Åkerström
(5)
Fantastisk - ger mycket mer än bara en certifiering. Livsomvälvande - livsinvestering.
Magnus.F
(4)
En fantastisk kurs med massor av utveckling och kunskap. Personlig utveckling på hög nivå.
Ulrika
(4)
Vill du skapa ett liv där händelser i det yttre bestämmer hur du mår såsom motgångar, utmaningar, jobbiga händelser - Eller, ska du skapa ett liv där du i ditt inre bestämmer hur du ska förhålla dig oavsett vad som sker i det yttre? Genom att gå PUMT fick jag en ökad självkännedom, ett rikare inre där det är jag och ingen annan, som är regissöre...
Visa mer
Sven Eriksson
(5)
Mastig, informativ
Mia Persson
(5)
Jag rekommenderar PUMT-utbildningen otroligt mycket då den hjälper dig att stärka dig själv oavsett vart(även bokstavligt talat) du är i livet. Pumt-utbildningen ger dig tid för reflektion och utveckling av dig själv och med hjälp av mental träning och olika övningar hjälper denna kurs dig på att förstå dig själv och bli en bättre version av...
Visa mer
Niklas.L
(5)
Kursen ger en enorm utveckling på kort tid, på otroligt många plan. Min självkänsla har gått från 2 till 8 på en skala 1-10.
Oskar
(4)
Det har gett mig som redan hade bra självbild en ännu bättre sådan. Jag hade inställningen att jag ville mest göra PUMT och LMT för att få en legitimitet i mitt yrke, men det har gett mig så mycket annat som gjort att jag utvecklats som person också.
Annelie.P
(5)
Från kunskap till kompetens. Engagerade och kunniga tränare!
Johanna.M
(5)
Underbar kurs. Otroligt utvecklande i min personliga utveckling. En viktig kurs!
Magnus.L
(5)
En fantastisk bra och omfattande kurs som ger alla de verktyg som behövs för att kunna hantera all den stress som finns i dagens moderna samhälle.
Rita.R
(5)
Hög nivå. Jag har fått jättemycket information som jag kan använda mig av i livet. Kursen har hjälpt mig att gå i rätt riktning.
Therese.Å
(4)
Bra sammansatt kurs med varierande lärare och bra dynamik.
Charlotte.L
(4)
Inspirerande, bra blandning av teori och praktik, väldigt bra föreläsare.
Ulf.Ö
(5)
Mycket lärorik med många nycklar till ett bättre liv. Utmaningen är att efter kursen praktisera det vi gått igenom så jag lever det vi lär.
Alicia Espinosa
(5)
Fantastisk kurs som gett mig verktyg för att känna mig säkrare, tryggare i mina kommande uppdrag
Matilda Lantz
(5)
Väldigt lärorikt, stort utbyte från andra deltagare. Vi har haft otroligt kul. Det är mycket nya kopplingar som gjorts i min hjärna och mina kompetenser från NLP, Mental Träning & Coaching har vävts ihop mer.
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se