Visa studentum.se som: Mobil

Lagerhuset

Om Nätverkstan

Nätverkstan Kultur är en oberoende aktör i svenskt och internationellt kulturliv som verkar för kritisk offentlighet, nyskapande och öppenhet. Ägda av kulturtidskrifter och studieförbund stöder de småskalig publicistisk, kulturell och konstnärlig verksamhet. 

Kulturverkstan startade 1999 och har examinerat upp emot 500 kulturprojektledare sedan dess. De allra flesta arbetar i dag inom kulturlivet; i organisationer med projekt- eller verksamhetsledande ansvar, i egna projekt eller i egna företag.

Utbildningar på Nätverkstan 

Nätverkstan erbjuder både längre utbildningar och kortare kurser. De har sedan starten arbetat med utbildning som ett sätt att stärka konstnärer, kulturaktörer och kulturlivet i stort. Nätverkstan utvecklar och genomför utbildningar, på eget initiativ och på uppdrag av andra. Det kan vara Yrkeshögskoleutbildningar, universitetsutbildningar, fortbildningar och workshops. Både i Sverige och andra delar av världen.


För mer information om Nätverkstan Kultur, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yh-utbildning
Kultur / Filosofi Ort
Kulturverkstan - internationell kulturprojektledare Göteborg

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Nätverkstan Kultur

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Nätverkstan Kultur

Lagerhuset Heurlins plats 1B
413 01 Göteborg

Tel: 031-743 99 08
www.natverkstan.net


Recensioner

Helena Persson   |   2018-02-27
Jag gick ut Kulturverkstan 2004 och har haft jobb inom kulturbranschen sedan dess. Och många som gick i min klass, träffar jag frekvent i arbetet på en rad spännande platser i kultursfären. Idag jobbar jag både med projektledning inom kultur och som konstnär - en för mig oslagbar kombination! Kulturverkstan var vägen dit!
          (5)
Student   |   2018-02-26
En utbildning som är väldigt i tiden och lär sig både av hur saker är men siktar också frammåt mot hur saker blir eller kan bli. Bra att ha en del erfarenhet av att arbeta i "verkliga livet", så att man tar bäst tillvara på kunskapen, och även för att man beror mycket av klasskamraterna vad gäller nivå på utbildningen - då det handlar väldigt my...
Visa mer
          (5)
Student   |   2018-02-20
Unik utbildning med grymt helhetstänk. Förenar det bästa av praktik och teori. Att klassen består av så många inspirerande och kunniga kulturutövare från olika håll är också en stor tillgång. Utbildningen får det att kännas möjligt att försörja sig på kultur!
          (5)
Beställ information

För att få mer information om Nätverkstan Kultur via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Nätverkstan Kultur
Kursrecensioner
          (5,0)
Baseras på 6 recensioner