Visa studentum.se som: Mobil

Våra utbildningar är till för dig som vill ta del av gedigna kunskaper inom kost och näringsbehandlingar, vitamin- och mineralterapi samt närliggande ämnen.

Skolans grundstomme är utbildningen Näringsterapeut. Allt fler upptäcker att det vi äter har en stor inverkan på vår hälsa. Därför satsar vi på Näringsmedicinska skolan på bred och djup kunskap för holistisk hälsa. Vi verkar för kroppsligt och mentalt välmående med hjälp av historisk visdom och modern nutida forskning. 

Hjärt-och kärlsjukdomar, övervikt, cancer, astma, depressioner, allergier och reumatism är symptom på en stressad livsstil och bristfälligt näringsupptag. Tack vare ökad kunskap om kost- och näringsbehandling, vitamin- och mineralterapi, örtmedicin och närliggande ämnen kan vi öka medvetenheten och hjälpa till att skapa hälsosamma förändringar individnivå. Och därifrån verka för förändringar på samhällsstrukturen.

Näringsmedicinska skolan är en fristående skola som drivs av VD:n Anna Backman. Det är den enda utbildningen i Sverige som är godkänd av Näringsmedicinska förbundet, där du blir diplomerad och försäkrad. Vi hoppas att du ska hitta kursen du har längtat efter och hälsar dig varmt välkommen!


För mer information om Näringsmedicinska skolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Näringsmedicinska skolan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Näringsmedicinska skolan

Klara södra kyrkogata 20
111 52 Stockholm

Beställ information

För att få mer information om Näringsmedicinska skolan via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.