Visa studentum.se som: Mobil

Välkommen till Mora Folkhögskola

Mora Folkhögskola

Vill du skaffa dig mer kunskap och lära nytt tillsammans med andra, är du välkommen till Mora folkhögskola. Intill Siljans strand, med blånande berg i fjärran ligger Mora folkhögskola, med gångavstånd från centrum och med bra kommunikationer. 

En plats för möten mellan människor

Mora Folkhögskola ligger centralt i Mora med gångavstånd till tåg och buss. Närhet till stadens service skapar förutsättningar att vara en attraktiv och lättillgänglig mötesplats. Möten bygger broar och skapar tillit mellan människor, vilket skänker glädje, gemenskap, meningsfullhet i livet.

Landstinget Dalarna har gett Mora Folkhögskola uppdraget att skapa en plats för utveckling, gemenskap, tolerans och öppenhet. Folkhögskolan ska aktivt ta ansvar för folkhälsoarbetet och syftar till att stärka och utveckla demokratin. Detta görs genom att välkomna alla att fritt delta i verksamheten, som med god kvalité ska möjliggöra lärprocesser och personlig utveckling. Här erbjuds mängder av möjligheter för dig som vill förändras och utvecklas tillsammans med andra.

Mora folkhögskola ska vara en plats för dig som vill och behöver!


För mer information om Mora Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Mora Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Mora Folkhögskola på Facebook

Hitta till utbildaren

Mora Folkhögskola

Yvradsvägen 29
792 34 Mora

Recensioner

Sofia Lindblom   |   2018-12-03
En fantastisk kurs på alla plan. Lärarna är underbara med stor erfarenhet och kompetens. Inspirerande föreläsare. Fantastisk miljö påskolan och supergod mat. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning den har berikat mitt liv och har hjälpt mig att få en större förståelse och ett mer ödmjkukt förhållningsätt till människor.
          (5)
Lotte   |   2018-11-23
Såg denna kurs av en slump och sökte och det har jag aldrig ångrat! Bra upplägg, bra lärare, bra gästföreläsare och mysig skola. Att vi har olika bakgrund som kursdeltagare gör att man får många olika infallsvinklar i diskussioner. Kan absolut rekommendera denna utbildning om man är intresserad av autism och andra funktionsvariationer.
          (5)
Emilia   |   2017-05-05
Är så glad över att jag gått här, vilket år! Har lärt mig så extremt mycket; allt från sömnad till design. Sådan lyx också med så kompetenta lärare, fantastisk miljö och bli given verktyg för dig man vill ta sog senare. Så värt!
          (5)
Beställ information

För att få mer information om Mora Folkhögskola via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Mora Folkhögskola
Kursrecensioner
          (5,0)
Baseras på 11 recensioner