Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Lifecap AB

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 46 recensioner.

Per
(5)
Så tacksam för allt jag lärt mig på Lifecap och de dörrar det öppnat för mig. Jag är på rätt plats och på väg i en bra riktning.
Anna
(5)
Varje träff är alltid ett möte, en resa och en utveckling av mig själv.
Thomas
(5)
Grymt bra kurs som alla borde gå!
Nadja
(5)
Vilken resa! Jag skrev in mig på en utbildning och hamnade på mitt livs resa. En upplevelse för livet. Jag känner mig redo att möta helt andra utmaningar idag, både privat och i arbetslivet. Så tacksam och över förväntningar.
Lars
(5)
Fantastiskt processarbete som fått mig att utvecklas både som privatperson och kognitiv coach
Sofia
(5)
Har under detta år kommit till flera insikter än vad jag har gjort i samtal hos terapeuter inom psykologi
Marcus
(5)
En utomordentlig utbildning om du vill finna dig själv på djupet och finna ditt rika inre liv
Maria
(5)
Utbildningen har gett mig insikter om mig själv och fört mig i lagoma steg framåt. Samtidigt har den gett mig verktyg att börja coacha professionellt.
Jenny
(5)
Oavsett om man ska jobba yrkesmässigt eller om man behöver det för egen utveckling är denna utbildning en investering och värd varenda krona
Calle
(5)
Lifecap har hjälpt mig att finna mer gynnsamma tankebanor för mig själv och gett mig verktyg till att leda mig själv, samtidigt som de gett mig teoretisk bas inom kognitiv coaching.
Jenny
(5)
Genom utbildningen har jag lärt mig mer om mig själv och blivit en bättre medmänniska, Utvekcling och insikt för att nå nya livsmål har blivit. Verklighet tack vare Lifecap.
Jaqueline
(5)
Jag har fått många värdefulla självinsikter, både positiva och sådant jag behöver jobba med. Glad att jag gett mig tiden och chansen att utvecklas. Tacksam!
Anna
(5)
Jag har efter ett år av processande kommit ut på andra sidan som en helt ny människa. Med större förståelse för både mig själv som individ och även för andras olikheter känner jag att min tillvaro idag är i större balans. Jag är så tacskam för denna resa och allt jag har lärt mig.
Gunnar
(5)
En gedigen utbildning för dem som vill ha en förändring på djupet. Ett optimalt handlingsprogram för den som är villig att genomgå de 12 stegen.
Lena
(5)
Insikter om vart mina rötter har tagit mig i beteende, insikter och förändring. Fantastiska redskap/verktyg att ge vidare.
Linnéa
(5)
Kompetenta lärare, mycket processer & speglingar, bra, informativ kurslitteratur, bra kursplan
Camilla
(5)
Processorienterad utbildning, grunden i verktygen är relativt få och lätta att förstå, både män och kvinnor i gruppen, flera bra filmer, fördomsövningen i träff 1.
Marie
(5)
Bra utbildning till samtalscoach och framförallt bra utbildning i läran om mig själv
Emma
(5)
Processinriktad utbildning, mendre grupper, bra upplägg med 4 utbildningstillfällen utspridda under året.
Maja
(5)
Om du vill lära dig att förstå (dig själv) och samtidigt utveckla dig själv kan jag varmt rekommendera denna utbildning.
Eva
(5)
Lifecap har hjälpt mig att hitta mina egna verktyg för att uppnå den bästa versionen av mig själv. Att det samtidigt ger mig möjligheten att bli diplomerad och föra denna kunskap vidare är fantastiskt.
Klaus
(5)
Med så sakkunniga lärare, gästföreläsare, processinriktade sammankomster och gedigna material så kan jag rekommendera denna utbildning. Att få lära sig hur jag med hypnos, kinesiologi och andra verktyg kan komma till botten med undermedvetna "buggar" hos klienten för att hjälpa dom att hjälpa sig själva. Och att under utbildningen få all denn...
Visa mer
Klaus
(5)
Efter ett beslut om att göra en förändring i mitt liv så valde jag att gå Lifecaps utbildning till kognitiv coach. Och det endast för att göra min egna resa. Och vilken resa det blev. Från att vara känslomässigt oengagerad, kontrollerande, energitjuv, till en livsbejakande herre som hittade sitt bättre, sanna jag. Med en lärarkår som vet vad d...
Visa mer
Madeleine
(5)
Ett omvälvande år som vände upp och ner på väldigt mkt i mitt liv. Utbildningen ändrade min syn på livet och döden, jag vågade släppa mitt kontrollbehov och komma i kontakt med mina känslor på djupet. Jag vågade utforska mig själv utan spärrar. Jag fick en tillit och tilltro till livet som ändrade mitt förhållningssätt i många delar av mitt liv....
Visa mer
Madeleine
(5)
Att ingå in en klass där vi hade ett års grupprocess var en rysare men också det bästa jag gjort. att på djupet ta sig igenom 12-stegsprogrammet och annat aktuellt material har lagt en mkt gedigen grund för mitt fortsatta arbete. Att på djupet förstå mig själv, mina beteenden, strategier, tankar och känslor har inneburit en stor livsstilsförändr...
Visa mer
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se