Visa studentum.se som: Mobil

studera i Singapore

Bo och studera i en av de mest globala och pittoreska städerna i världen: Singapore. Upplev en levande konstkultur, vacker omgivning, fantastisk shopping och ett behagligt klimat, samtidigt som du får en universitetsutbildning som internationellt sett har ett väldigt bra akademiskt rykte.

Singapore - en unik och dynamisk stad

För att beskriva Singapore med ett ord, så passar ordet unik staden bäst. Det är en dynamisk stad som erbjuder mycket färg och kontraster i form av en harmonisk blandning av kultur, mat, konst och arkitektur. Det är en stad som är full med energi och som har tagit till vara på det bästa från Asiens östra och västra delar. Staden erbjuder en livlig kombination av ultramoderna skyskrapor, tropisk regnskog och färgglatt etniska stadsområden.

Blandning av olika kulturer

Singapore är världskänt för att ha en stor mängd olika kulturer och en öppen syn på olika religioner. I staden bor det nästan fyra miljoner människor som består av 77 procent kineser, 14 procent malaysier, 8 procent indier och 1 procent europeasiater och folk av annan härkomst.

Alla dessa familjer/grupper har behållit sina kulturella identiteter samtidigt som de blivit en integrerad del av Singapores samhälle. Utöver dessa grupper är det mer än 90,000 utlandsstationerade människor som bor och arbetar i Singapore. Även de tillför sin unika kultur till det redan globala samhället.

En mIx av religioner

Med den etniska och kulturella mixen kommer också en mångfald av religioner. Huvudreligionerna är islam, taoism, buddism, kristendom, hinduism, sikhism och judendom.

Språk i Singapore

Singapore har fyra officiella språk:

  • Malaysiska
  • Mandarin
  • Tamil
  • Engelska.

Inom business-företagen är engelska det vanligaste språket. Singapores modersmål är malaysiska, men generellt sett kan de flesta prata engelska.

Klimatet i Singapore

Singapore har ett tropiskt klimat med varmt och fuktigt väder året om. Singapore har två distinkta regnsäsonger, en säsong sträcker sig från december till mars och en från juni till september.

Var kan studenter bo i Singapore?

Du kan välja mellan att bo på hostels med antingen eget eller delat rum, hyra ett rum eller dela en lägenhet med några vänner. Det finns möjlighet att hyra antingen regeringsbostäder (Housing Development Board apartments) eller privata bostäder (landed property or condominiums).


För mer information om KILROY - Plugga i Singapore, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Event

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

  • Finansiering
  • Ansökningsprocessen
  • Boende
  • Kurser
  • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Utbildningar

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med KILROY - Plugga i Singapore

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Singapore


Tel: 0771-545 769
Mobil 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om KILROY - Plugga i Singapore via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.