Visa studentum.se som: Mobil

Plugga i Indonesien

Ta chansen att plugga i Indonesien. Upplev studentlivet på Bali och passa på att testa nya fritidsaktiviteter som dykning, snorkling och delfinspaning. Bali ligger öster om Java som är Indonesiens största ö och säte för huvudstaden Jakarta. Ön är nästintill magisk med sina vita sandstränder, fascinerande kultur och vackra natur. 

Studera på Bali

På ön Bali, som har 3,5 miljoner invånare, finner man en av de äldsta hindu- och sanskritkulturerna och deras tusenåriga gamla tempel med olika lokala ceremonier. Även om ön är en populär turistdestination finns det flera öde stränder att upptäcka. Ta chansen att studera på Bali och upptäck öns storslagna natur, lär känna kulturen och det lokala livet, samtidigt som du träffar nya kompisar och utökar ditt nätverk.

Det äkta Bali 

Det äkta Bali - vulkaner, öde stränder, hinduiska tempel, mysiga små byar och gästvänliga öbor - går att finna utanför den bland turister mycket populära huvudstaden Denpasar.

Bali är den enda indonesiska ön där man kan hitta den hinduiska kulturen, samtidigt som ön erbjuder god service och oändliga möjligheter till fritidsaktiviteter. Detta är vad som gör Bali så speciellt.

Boende på Bali

På Bali finns boendealternativ för alla möjliga plånböcker - från lyxhotell till billiga vandrarhem. På Bali kommer man långt med studentekonomin och det finns mycket att välja mellan. Vad sägs om att bo i en surfarlägenhet, eller med en lokal familj i en lyxvilla?

Många studenter väljer att hyra hus tillsammans med andra studenter. Husen är ofta unika arkitektoniska skapelser och inte sällan utrustade med egen pool. Hyran brukar ligga på runt 250 euro i månaden.


För mer information om KILROY - Plugga i Indonesien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Universitets- & högskoleutbildning
Ekonomi Ort
Udayana University, ekonomi Jimbaran
Marknadsföring
Udayana University, marknadsföring Jimbaran

Visa alla

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med KILROY - Plugga i Indonesien

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Indonesien


Tel: 0771-545 769
Mobil 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om KILROY - Plugga i Indonesien via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.