Visa studentum.se som: Mobil

IHM GöteborgIHM Business School Göteborg

Lysande framtidsutsikter med IHM i ditt CV

På IHM Yrkeshögskola tar vi vara på din talang och dina ambitioner. Hos oss blir du även en del av ett stort nätverk av framtida arbetsgivare och kollegor. 40.000 personer ute i näringslivet som själva har lagt grunden för sin framgång på IHM och i sin tur gärna anställer andra IHMare.

YH-utbildningar som ger resultat

Efterfrågan på IHMs Yrkeshögskoleutbildningar ökar i snabb takt. De ger en gedigen grund för dig som vill kvalificera dig för ett eftertraktat jobb och sjösätta din karriär eller göra ett karriärbyte.

Vi utvecklar och genomför våra Yrkeshögskoleutbildningar i nära samverkan med partnerföretag i näringslivet. Innehållet skräddarsys efter företagens efterfrågan på kompetens och yrkesroller inom bland annat ekonomi, turism, digital marknadsföring och kvalificerad försäljning.

Över 5.000 studenter har tagit en YH-examen (eller KY) på IHM. De är idag högpresterande IHM-alumner i snabb karriärutveckling och stolta IHM-ambassadörer. Som student på våra YH-utbildningar blir man en del av ett stort nätverk och knyter kontakter med framtida arbetsgivare och kollegor.

Praktik som leder till arbete

På IHM får du massor med träning för arbetslivet. Du ökar din förmåga till initiativ, problemlösning, självständighet och samarbetsförmåga. Du jobbar med skarpa praktikfall och examensarbeten på uppdrag av företag och tillämpar dina kunskaper ute på företag under praktik/trainee-perioderna. Det gör dig efterfrågad på arbetsmarknaden. Över 95% av deltagarna i utbildningarna har jobb, bedriver fortsatta utlandsstudier eller väljer att driva eget företag direkt efter avslutad utbildning.

Är du istället intresserad av att läsa parallellt med arbetet? Läs mer här.


För mer information om IHM Business School Göteborg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Digitala framtidsyrken med många möjligheter

Digitala framtidsyrken med många möjligheter

Läs mer

Att ”big data” är i ropet är det få som missat. Allt som är digitalt går att mäta och går det att mäta går det även att optimera. Men vad ska vi göra av alla data och vem som ska göra det undrar desto fler. Marknaden har ett stort behov av digitala specialister, analytiker och kommunikatörer och YH-utbildningen Digital Marketing & Sales Analytics är ett sett att tillgodo se dessa. 


Samarbete och kreativitet måste aktiveras, stimuleras och utmanas!

Samarbete och kreativitet måste aktiveras, stimuleras och utmanas!

Läs mer

Jag gick främst på magkänsla efter personliga rekommendationer av forna IHM-elever. Det är inte ofta man hör samstämmiga recensioner angående utbildningar, oavsett inriktning eller institution, men i det här fallet verkar IHM ligga många varmt om hjärtat. Personligen är jag ganska anti det traditionella utbildningsutbudet och har inget större behov av att på löpande band mata in information baserat på gamla meriter eller uråldriga referenser, om man får vara lite vass i kanten… 


Utbildningar

YH-utbildning
Ekonomi
Redovisning / Bokföring Ort
Ekonomi- och redovisnings­konsult Göteborg
Försäljning / Handel
Internationell Säljare B2B (YH) Göteborg
Säljare IT Solutions B2B Göteborg
Hotell / Event / Turism
Konceptutvecklare Event & Besöksnäring Göteborg
Marknadsföring
Digital Marketing & Sales Analytics Göteborg
E-Commerce Manager Göteborg
  • = Reportage av utbildningsanordnaren/utbildningen finns

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med IHM Business School Göteborg

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Ja tack
Nej tack

Hitta till utbildaren

IHM Business School Göteborg

Recensioner

Isabell   |   2017-12-14
Utbildningen är väldigt bra både när det gäller kurserna men också lärarna. Att gå på IHM som ständigt ligger i framkant på sin utbildning, har ett bra rykte i näringslivet och samarbeten med företag resulterar inte bara i att du får en bra utbildning. Du blir också attraktiv senare på arbetsmarknaden när studierna är färdiga, Redan när man söke...
Visa mer
          (5)
Sara   |   2017-12-13
Lärorik med lärare som har en stark koppling till arbetslivet i sin undervisning
          (4)
Chris   |   2017-12-13
I bra och användarvänliga lokaler får man en utbildning som ger verktyg för att bli en toppsäljare i framtiden. Föreläsarna är hämtade direkt från näringslivet och delar med sig av sina erfarenheter för att vi ska bli bättre säljare och undvika misstag som de gjort i sina karriärer. Kan varmt rekommendera denna utbildning.
          (5)