Visa studentum.se som: Mobil

IHM Business School

Välkommen till IHM – affärsskolan för framgång. Här finns kompetensutveckling under hela din karriär; från korta kurser när du behöver uppdatering, till lite längre program för spetskompetens. Här finns också vår erkända examen, Marknadsekonom DIHM, som fungerat som språngbräda i karriären för tiotusentals personer. Vad behöver du?

På IHM samlas människor som har drivkraften att göra skillnad och viljan att ständigt lära nytt utifrån nya förutsättningar I allt vi gör fokuserar vi på affären och förmågan att gå från ord till handling. 

Här skrotar vi gamla sanningar och drar nytta av omvärldsförändringarna för att finna nya vägar. Vi tror på ett livslångt lärande och hjälper dagligen företag med små och stora utbildningsinsatser - allt ifrån analys till långsiktig kompetensförsörjning i företagsakademier. 

Med hjälp av erfarna affärskonsulter och vårt stora specialistnätverk skapar vi lösningar som utgår från ditt företags behov och utmaningar. Med moderna metoder och ny pedagogik sätts den senaste forskningen kring ledarskap och affärsutveckling till direkt nytta för dig och ditt företag. 

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM med affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Verksamheten bedrivs helt utifrån marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för affärs- och ledarskapsutveckling. 


För mer information om IHM Business School Diplomutbildningar, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Ekonomi
Business management Ort
Business Management Flera orter (3)
Ledarskap / Organisation
Projektledning
Projektledning Flera orter (3)
Marknadsföring
Content & Marketing Management Flera orter (3)
Digital Marketing Flera orter (3)
Strategisk marknads­föring Flera orter (3)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med IHM Business School Diplomutbildningar

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Hitta till utbildaren

IHM Business School Diplomutbildningar