Visa studentum.se som: Mobil

HumaNova

HumaNova - personligt och organisatoriskt växande

Söker du nya vägar i ditt yrkesliv eller vill du utvecklas som människa? Välj HumaNova! HumaNova har under sina verksamhetsår diplomerat hundratals konsulter och terapeuter, vilka idag är verksamma inom organisatoriskt och personligt växande.

Vad är HumaNova?

HumaNova Utbildning är Nordens största fristående utbildningsorganisation inom personligt och organisatoriskt växande. De utbildar Nordens ledande samtalsterapeuter, parterapeuter, coacher, mentala tränare och organisationskonsulter.


För mer information om HumaNova, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med HumaNova

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

HumaNova

Skeppsbron 32
111 30 Stockholm


Recensioner

Josefine
(5)
Jag gick kursen "Nyfiken på dig själv" hösten 2018. Är supernöjd. Intressant teori om psykosyntes blandat med praktiska övningar för att lära känna en själv bättre. Kursen gav mig mycket värdefulla insikter om mig själv och folk i min omgivning.
Kim
(5)
Gick utbildningen förra våren och den gav mig otroligt värdefulla verktyg. Verktyg jag dagligen använder mig av såväl i min roll som chef samt hemma privat och i min relation. Vi fick bl.a träna på att ge och ta emot feedback, lite om olika ledarstilar samt många intressanta diskussioner i den lilla arbetsgruppen. Jag tycker alla som har chanse...
Visa mer
felicia
(4)
Denna kurs var helt fantastisk. Jag lärde mig mycket om mig själv på bara en dag och jag fick verktyg och fick testa på metoder som jag ar användning av hela livet.
Beställ information

För att få mer information om HumaNova via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
HumaNova
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.