Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Handelshögskolan vid Göteborgs universitet

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

Mirza Imamovic
En utbildning med hög kvalité, som förbereder studenter för det kommande arbetslivet. Handelshögskolan är rymlig med mycket ljusinsläpp. Ljusa lokaler, bibliotek och studierum skapar god studiero. Engagerande föreläsare ökar incitament och motivation till att driva sig igenom studierna.
K
Matix-student 18/19
(5)
Jag har aldrig utvecklats så mycket som jag gjort under Matix-året. Du ställs inför utmaningar som är SÅ värdefulla att ha i handbagaget innan du går ut i arbetslivet på riktigt. Den praktiska kopplingen är guld - du skapar dig ett otroligt stort nätverk som är så användbart inför framtiden. Utöver det är kursledningen och klassen helt fantastis...
Visa mer
August
(5)
Ett år som kommer garanterat kommer att generera nya insikter och förmågor hos dig själv. Det här är ett år som tvingar dig att gå utanför din komfortzone och där du kommer att lära dig massor av användbara knep för din framtida karriär. En sida som ofta glöms bort i de mer traditionella utbildningarna är personlig utveckling. Att lära känna sig...
Visa mer
Matix18/19
(5)
För mig har Matix varit det perfekta "mellanåret" mellan kandidatexamen och att komma ut i näringslivet helt och hållet. Här får man ovärderliga insikter om sitt personliga ledarskap, vad man tycker är roligt att jobba med och knyter livslånga kontakter.
Benjamin
(5)
Matix erbjöd mig en perfekt blandning av praktisk erfarenhet i en ledningsgrupp, intressanta case, personlig utveckling och en riktigt bra klasskultur!
Matix
(5)
Att välja Matix var mitt bästa beslut någonsin. Matix gav mig verkligen en inblick i det verkliga arbetslivet och jag ställdes inför många men spännande utmaningar! Året är intensivt men också så roligt, jag har aldrig tyckt de var så roligt att gå till skolan som under mitt Matix-år. SÖK!
Linnéa
(5)
Matix är verkligen mer än bara en vanlig utbildning! Genom att vara två dagar på ett företag och arbeta med strategiska affärsutvecklande frågor har jag fått lära mig hur teorin som vi lär oss i skolan, fungerar i verkligheten. Dessutom har jag genom kursen Personlig utveckling och självledarskap utvecklats något otroligt som person!
Matilda
(5)
Du får en inblick i arbetslivet redan som student. Genom att kombinera de teorier och verktyg som akademin erbjuder med två dagar som management traniee på ett företag under tillväxt. Om du är redo att utmanas och utvecklas, så sök!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in