Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Hagabergs Folkhögskola

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 9 recensioner.

Zina
(5)
En superbra skola med superbra lärare. Du får det hjälp du just behöver tipsar denna skolan 10/10.
Gabriel zaito
(5)
När jag kom hit från gymnasiet så märkte jag hur bra gymnasieskolor skulle ha blivit om dom hade samma struktur. Väldigt lugn miljö och du lär dig på din egen takt.
T.J
(4)
Hagaberg har gett mig en ny chans i livet efter att ha missat så mycket studier tidigare. Med en stor positiv förändring i min sociala förmåga samt personlig utveckling har jag fått så mycket mer än bara mina betyg och jag är enormt tacksam.
Elev
(5)
Jag har bytt skola många gånger för att jag aldrig trivs bra, aldrig blivit bra bemött av varken elever eller personal. Men när jag kom hit till Hagaberg - wow vilken skillnad! Klumpen jag haft i magen ända sen jag var liten var äntligen borta! :)
Anonym
(1)
Kvalitén på undervisningen var undermålig och det var en del bråk i klassrummet. Bråken i klassrummet tystades ner och förminskades av skolledningen. Vi fick till och med höra att vi missförstått det som hände - trots att vi var där! Utbildningen förberedde mig inte alls för att ta klivet upp till högskolan, vilket var själva idén med att gå ...
Madlene Roth, Kursansvarig Allmän kurs, Hagabergs folkhögskola Kommentar:
Hej! Tråkigt att höra att du inte är nöjd med utbildningen på allmän kurs, och att du upplevt ett glapp mellan folkhögskolestudier och studier på högskola. Det är inte alltid helt lätt att gå ifrån studier på gymnasienivå till högskola, men vi försöker alltid så gott vi kan att arbeta med denna förberedelse. När det gäller konflikter i klassen...
Visa mer
Lars
(5)
För att få ut maximalt av kursen måste man arbeta mycket, både med materialet och med sig själv., Det är värt det!
Anonym
(5)
Jag kan verkligen rekommendera Svenska Kyrkans grundkurs på Hagaberg. Det har varit mycket berikande att få möta andra kristna som vill jobba inom kyrkan, klassen har varit viktig för upplevelsen av hur det kan vara att samarbeta med folk från så olika bakgrund. Undervisningen har varit mycket givande med kunniga lärare och ett brett ämnesområde.
Anonym
(4)
Anonym
(5)
jag går nu på skolan o pluggar Svenska kyrkans grundkurs och det är jättejättekul! skolan är underbar och jag trivs verkligen. maten är också ett stort plus! jättegod och mycket bra miljö och kvalité.
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in