Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Glimton Designskola

Snittbetyg: 5

Baseras på 16 recensioner.

Linda
Kan varmt rekommendera denna utbildning. Feedbacken man får tar en alltid till nästa nivå, man vågar leva ut sina kreativa sidor och blir enormt peppad på vägens gång.
Hashmia
Bästa utbildningen jag har varit med om, underbara lärare som verkligen pushar. Rekommenderar verkligen detta utbildning för den som brinner för inredning.
Erika
Väldigt inspirerande studiematerial och inlämningsuppgifterna har varit så roliga. Feedbacken har varit konstruktiv och väldigt, väldigt, peppande!!!
Nilla
Hanna
Valde denna kurs för att jag har en släkting som sitter i rullstol som bygger ett nytt hus och som ville ha min hjälp. Utan all kunskap från er skulle jag aldrig kunnat hjälpa till med att handikappanpassa en bostad eller uteplats. Tack!!!
Frida Hansson
Ni är guld värda! Ett så stort tack för att ni ställde upp med att vara referens. Era varma ord gjorde att jag fick jobbet!
Lina
Är så glad och tacksam jag hittade denna fantastiska utbildning nu är jag snart färdig utbildad lärt mig så mycket nytt och är så taggad för att jobba med detta!!!💕🙏🏼 Fantastisk underbar lärare ger super feedback svarar snabbt jätte bra hjälp! Ni är fantastiska
Anna
Denna utbildning har med allt, den tar upp små detaljer som jag inte hade en aning om. Många "Aha" upplevelser. Rekommenderas varmt.
Fannie
Denna typ av studie passade mig perfekt med tanke på att jag kunde jobba och plugga på samma gång. Allting gick väldigt smidigt och väldigt roligt under studierna!
Indira
Jag har fått sån snabb och hjälpsam feedback. Läraren har uppmuntrat mig och kommit med kreativa lösningar när jag körde fast. När jag har mailat frågor under kvällar och helger har de alltid svarat. Vänligare lärare får ni nog leta efter! :) Läromaterialet var super. Färgläran var intressant och lärorikt! Tack, ni förtjänar en stark femma!
Kerstin
Jag har aldrig haft en lärare som har gett så motiverande och inspirerande feedback! Det hjälpte mig verkligen framåt. Jag rekommenderar varmt denna utbildning.
Adriana
Jag kunde göra allt i min egen takt och hade ingen tidspress på inlämningsuppgifterna, så skönt! Ett stort plus för att ni har hjälpt mig på kvällar och helger.
Sebastian Karlsson
Mycket bra och pedagogiskt innehåll. Jag har fått oerhört bra återkoppling. Kapitlen om belysning och färger ligger verkligen "Top class". Jag trodde att jag kunde mycket om inredning innan jag började utbildningen men nu känner jag att min nivå stigit ytterligare! Tack för en toppenutbildning!
Linnea B
Mycket bra och komplett utbildning, jag lärde mig jättemycket!
Elisabeth
Jag var orolig att jag inte skulle klara av att rita planlösning och använda olika skalor, men med hjälp av tydliga steg för steg instruktioner och feedback från er så gick det galant! 😀 Tack än en gång för er hjälp, nu känner jag mig trygg att ge mig ut i arbetslivet!
Natalie J
Kursledaren har gett mig snabb och kreativ feedback på mina inlämningsuppgifter och frågor som har fått mig att växa som inredare. Jag har verkligen inte känt att något har saknats. Stort plus för att ni har med hur man skall inreda åt en person som sitter i rullstol och att ni hade med så många stylingtekniker. Supernöjd!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in