Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av ESL - Språkutbildning Utomlands

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 48 recensioner.

Agnes
(5)
Jag valde att studera i Storbritannien eftersom det för mig är viktigt att studera i ett land med både rik historia och kultur. Jag ville förbättra mina kunskaper i engelska och få en brittisk accent. Jag valde helt klart rätt när jag anmälde mig till programmet 30 Plus. Lärarna var mycket väl förberedda, och dessutom väldigt trevliga och hjälps...
Visa mer
Nicholas
(5)
Jag hade fantastiskt trevligt under tiden jag gick intensivkursen i koreanska. Hela vår grupp kom som totala nybörjare och vi kunde alla läsa, skriva och prata efter första veckan. Denna kurs hjälpte mig verkligen att få ut mer av min resa till Korea. Personalen var verkligt hjälpsam och bistod mig mycket för att finna mig tillrätta i Seoul, fix...
Visa mer
Elin
(5)
Bra och rolig undervisning på skolan Embassy. Jag var i den högsta nivån under hela min studietid, men hörde bara gott ifrån andra klasser också. Long Beach var kanske lite väl långt ifrån själva Los Angeles så jag skulle rekommendera Santa Monica eller Hollywood för andra studenter.
Madlen
(5)
Om du väljer att studera i Valencia så får du inte missa att uppleva åtminstone EN paellafest. Jag hade turen att få åka till en närliggande by där de hade en stor paellafest, och på en del platser även en paellatävling. Lär gärna känna det autentiska Valencia, våga dig på att besöka mer "spanska" områden, och inte bara turistområden. På det vis...
Visa mer
Erica
(5)
Amman är en stad med en del spännande områden. Lyckas man dessutom hitta "smultronställena", såsom bästa färskpressade juicehaket, billigaste shishacaféet, och godaste hommusstället; så är man för stunden i himmelriket. Utöver detta så är jag varken superimponerad eller onöjd med staden på något sätt. Dock njöt jag varje sekund av att åka utanfö...
Visa mer
Lea
(4)
Hade ingen kunskap innan jag började och kan nu ändå börja ett samtal tack vare bra lärare. Nice är en turistig stad, svårt att hitta kontakten till bosatta fransmän. Men mycket varmt välkomnande.
Hanna
(5)
Jag lärde mig väldigt mycket under min tid i Japan, trots att det bara var fyra veckor. Det var kul att kunna åka hem till värdfamiljen och öva det man hade lärt sig i skolan under dagen. Jag tycker absolut att man ska prova på att gå på karaoke med lokalbefolkningen. Det finns ställen där det inte är bås utan mer som en enda stor sal. En väldig...
Visa mer
Lilian
(5)
Det måste vara det bästa valet jag gjort dock ångrar jag att jag inte stannade längre, fast det fanns anledningar till det. Malta är ett superfint land, fylld med trevliga och turistvänliga invånare men även turisterna var väldigt trevliga. Om inte för ESL så hade det inte gått lika bra, ESL har en otroligt bra service och allt är också väldigt ...
Visa mer
Magda
(5)
Hade det jättetrevligt på Malta, rekommenderar dock att åka på sommaren. Det är inte så roligt väder under vintertiden och de flesta affärer har stängt under lågsäsongen. Personalen var duktig och försökte alltid att hjälpa eleverna med frågor om skolan och vad de kunde göra på fritiden.
Erik
(5)
Jag har nu kommit tillbaka till Berlin och Alpadia för tredje sommaren i rad för att förbättra min tyska ett par veckor. Jag har bott med samma värdar nu alla år och de är verkligen supertrevliga. Rekommenderar starkt det här som något att göra under sommaren!
Astrid
(5)
jättetrevlig skola och min värdfamilj (Andrea och Jenny) var supertrevliga. Litet tips är att ta med sin egen dator för att kunna göra lite extra övningar på egen hand.
Moa
(5)
Grym stad och grym skola. Att bo på the New Yorker 15 minuters promenad från skolan var dock si och så. Vissa av rummen var lite slitna men läget mitt på Manhattan vägde upp för det.
Elisabeth
(4)
Lärarna var utmärkta. jag skulle ha föredragit kursmaterial som handlade mer om Spanien och spansktalande länder samt litteratur men visst gjorde jag framsteg under mina två veckor.
Karolina
(4)
Jag gjorde stora framsteg när det gäller hur mycket jag vågar prata engelska under mina 8 veckor i Liverpool. Även grammatiken har blivit mycket bättre. Det som drog ner intrycket av mitt boende var att det var smutsigt och lortigt i badrum/toalett och köket. Men annars var huset fint, efter mycket städning :)
Martina
(5)
Var i santa monica en månad tillsammans med min bästa kompis och det var bara så bra. Vi ville inte åka hem efetråt!
Linda
(5)
Jag tyckte väldigt mycket om min resa och vill definitivt återvända till Japan! Alltig med denna resa har fungerat så mycket bättre än jag någonsin trott att det skulle göra! Jag trivdes jättebra med att bo hos värdfamilj och tycker att det var den bästa delen av resan! Genom värdfamiljen fick jag uppleva den japanska kulturen i vardagen och ...
Visa mer
Paula
(5)
Det går alltså inte att beskriva hur mycket lycka en sån här resa kan bringa!! Havanna är en fantastisk stad, kulturellt och spirituellt, fylld av dans, musik och konst. Under min månad på Kuba dansade jag salsa varje natt och njöt av den nya kulturen och det tropiska klimatet. Jag bestämde mig för att åka till Kuba under juli 2012, jag kunde ba...
Visa mer
David
(4)
Jag spenderande en månad utomlands och därmed utsattes för en främmande språk de flesta timmarna under det vakna dygnet.Jag kan märka en markant skillnad framför allt när det kommer till hörförståelse, men även säkerhet vid tal.
Anna
(4)
Jag gjorde bra framsteg. Skolan tar bra hand om sina elever och finns alltid där för att besvara frågor och hjälpa till.
Johan
(5)
Jag läste 24 veckor i Freiburg och kom dit med ganska grundläggande kunskaper och lämnade med ganska avancerade. Bra och trevliga lärare. Lite väl många franskspråkiga elever men annars var allt mycket bra.
Hannes
(5)
Skolan var mycket bra med duktig, snälla och hjälpsamma lärare. Nu kan jag grunderna i tyska bra efter att ha studerat i Belrin i 13 veckor.
Sofia
(4)
Jag kom hem från min språkresa och skollan BSC den 20 december. Har fått minnen och vänner för livet. Tack så mycket för all hjälp! Allting från de jag kontaktade er i fråga om språkresa till de att jag kom hem har gått väldigt smidigt utan några problem alls. Livet i London gav mer smak och åker nu tillbaka till London den 25/1 för att söka ...
Visa mer
Elin
(4)
Härlig stad med mycket att se och göra. Skolan var bra, trevliga och kompetenta lärare. Jag lyckades gå upp en språknivå under min tid där så jag är mycket nöjd. Tyvärr så ändrades min värdfamilj två dagar innan jag skulle börja men det gick bra ändå.
Jacob
(5)
Skolan var helt otrolig, en riktig positiv överraskning! Den låg helt perfekt, mitt i staden och nära till allt. ALLA på skolan, allt från chefer, till lärare och folk i receptionen var helt underbara, alla var jättetrevliga och hjälpsamma och gjorde verkligen allt för att alla skulle trivas. Har inte ett ont ord att säga om dem.
Lisa
(5)
Ja, jag känner mig mer säker i engelskan nu och anledningen till det är den sociala aspekten mellan elever (samt lärare). Mycket muntligt både i och utanför klassrummet.
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se