Visa studentum.se som: Mobil

DMG Education

DMG cover

Uppfyll dina musikdrömmar hos DMG Education

Drömmer du om att utvecklas inom musik- och underhållningsindustrin? Vill få in en fot i en eftertraktad bransch? Allt detta kan du göra online vid DMG Education.

DMG Eductions vision är att skapa en arena mellan studier och arbetslivet. En vision som har resulterat i branschförankrade onlineutbildningar för studenter som vill utveckla sina färdigheter, kunskaper och attityder i framtidens musik- och underhållningsbransch.

För att minska glappet mellan studentlivet och det stundande arbetslivet erbjuder DMG Education utbildning, coachning och vägledning som kan leda till möjligheter och kunskaper för att kunna vara del av, och bidra till, musik- och underhållningsbranschens utveckling.

YH-utbildningar

DMG Educations YH-utbildningar är en utbildningsarena som binder samman studenter med ledande aktörer inom olika branscher. Här erbjuds onlinebaserade utbildningar på distans inom entreprenörskap, musik och underhållning som noga tagits fram av vår ledningsgrupp, aktörer från branschen och utbildningsanordnaren.

Diplomutbildningar

Diplomutbildningar är en utbildningsform innehållandes kortare kurser inom olika ämnen som syftar till att utveckla antingen dig som individ eller er som företag eller organisation. Alla kurser är helt onlinebaserade och möjliggör att man kan studera från var som helst.


För mer information om DMG Education, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - DMG Education

DMG Education Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med DMG Education

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Ja tack
Nej tack

Kontaktuppgifter till DMG Education

DMG Education

Linnégatan 6
114 47 Stockholm

Tel: +46 (0) 70-353 92 96
www.dmgeducation.se

Recensioner

          (5)
Daniel T   |   2017-11-13
En både övergripande och djupgående kurs som tar dig igenom branschen på 10 veckor.
          (5)
Joel Edström   |   2017-11-13
Music Industry Diploma är en utbildning för dej som har ett driv att jobba inom musikbranschen. Med denna utbildning kartlägger du dina kunskaper, utvecklar dem och hittar startlinjen i din framtida karriär, samtidigt som du har möjligheten att be om råd, diskutera med lärarna och studeranden, var du än befinner dej.
          (4)
O.B   |   2017-11-13
Den var strålande, toppenkul tyckte jag och man fick en lite större inblick om det mesta inom branschen kändes det som, vill bara lära mig mer nu! :)