Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Recensioner av PR-strateg

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 13 recensioner.

Sabine S
(5)
En mycket lärorik och inspirerande kurs som förbereder mig för en framtida PR-roll
Cecilia L
(5)
Fantastisk pedagogik och metod, är jättenöjd
Ida C
(5)
Den gav mig allt det jag hoppades på i form av verktyg för att på riktigt kunna arbeta med PR.
Anna
(4)
Kunna plugga när det passar mig har varit ovärderligt!
Lars H
(5)
Grymt nöjd med allt.
Kristian
(3)
Karin J
(5)
Nu kommer jag att våga söka praktik på byrå! Jag känner att jag har på fötterna för det +++++
Elin
(5)
Lina R
(5)
Överträffade mina förväntningar och gav mig all kunskap jag behöver i mitt arbete. Flexibel och perfekt att kunna gå tillbaka till olika kapitel i efterhand. Fantastisk service och information, samt otroligt roligt! Rekommenderar varmt denna utbildning!
Jennie
(4)
Mycket bra utbildning på som gav konkreta och handfasta råd. Introduktionskapitel om PR bakgrund mm. Skulle kunna kortas ner och mer fördjupande kunskap borde istället läggas på lobbying, som var lite tunn.
Rolf L
(5)
Var tveksam till det här med 100% distans men blev glatt överraskad. Att inte kunna bolla med en lärare vägdes upp med att jag kunde lägga upp studierna precis som jag ville plus att Distansinstitutet svarade mig snabbt när jag hade frågor.
Camilla Skarp
(5)
Genomtänkt och pedagogiskt. Lättsamt språk, bra exempel och konkreta tips.
Ella Pykäläinen
(5)
Jag är väldigt nöjd med utbildningen! Sandra har varit mycket inspirerande och pedagogisk och hon har förklarat de olika avsnitten på ett enkelt och bra sätt, samt med koppling till praktiken. Det är bra att man i sin egen takt får utföra utbildningen och enkelt kan logga in och navigera på hemsidan när det är dags att studera!
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in