Visa studentum.se som: Mobil

dacapo mariestad

Dacapo Mariestad erbjuder universitets- och högskoleutbildningar i en alldeles unik och speciell miljö. Mariestad ligger i Västra Götaland och är en vacker sjöstad vid Vänern. Dacapo Mariestad är en kommunal organisation med syftet att utveckla högre utbildning i Mariestad samt skapa en inspirerande utbildnings- och forskningsmiljö. 

Varför studera vid Dacapo Mariestad?

Skolan ger dig möjlighet att gå kvalitativa utbildningar i en spännande och unik studiemiljö. De erbjuder utbildningar på både högskole- och universitetsnivå, och du kan även studera på distans. I skolans lokaler har studenter tillgång till studieutrymmen, café, utrymmen för att värma mat, trådlöst nätverk, utrustning för videokonferens, möjlighet att skriva ut och kopiera och lån av dator - för att göra studietiden så bra som möjligt! Även du som läser på distans får ta del av skolans lokaler och stöd. 

Om Mariestad

Mariestad i dag är en spännande stad med många olika moderna satsningar. Ett exempel är projektet Sjöstaden och utvecklingen av Göteborgs universitet. Mariestad är en sjönära stad och området nära vattnet utvecklas ständigt genom bostäder och affärsstråk i hamnområdet. 

Mariestads kommun och naturvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet har ett nära samarbete över fler olika kurs- och verksamhetsområden.


För mer information om Dacapo Mariestad, Mariestads kommun, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Dacapo Mariestad, Mariestads kommun

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Dacapo Mariestad, Mariestads kommun

Magasinsgatan 4
542 21 Mariestad

Tel: 0501-75 57 76
www.dacapomariestad.se

Beställ information

För att få mer information om Dacapo Mariestad, Mariestads kommun via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.