Om skolan

university of british columbia vancouver campus

University of British Columbia (UBC) är ett av Kanadas bästa universitet och ett av det främsta universiteten i världen! Universitetet har haft sju nobelpristagare samt den populära kanadensiske premiärministern Justin Trudeau som studerat här. År 2021 hamnade de på plats 13 i Times Higher Education Ranking i Impact Ranking. 

Ett Universitet med två campus 

Vancouver 

I Vancouver finns deras större campus med ca 55 000 studenter. På campusområdet finns allt från flera sjukhus, en polisstation, en olympisk ishockeyarena, flera museer till trädgårdar. Vancouver som stad har blivit rankad topp 3 i världen med högst livskvalité och det märks! Mer pulserande stadsliv och kultur får man leta efter! Det stora campuset är omgivet av Stilla havet och även om det bara ligger 30 minuter från downtown är det aldrig långt från naturen och aktiviteter som klättring, vandringsleder och skidåkning. En perfekt kombination helt enkelt!

Kelowng

UBC har också ett mindre campus Okanagan med ca 9000 studenter. På campusområdet har du nära till grönområden och många roliga outdoor-aktiviteter. Okanagan ligger i staden Kelowng, 4 timmar från Vancouver med bil och 1 timme med flyg. Här finns Kanadas bästa vindistrikt och många turister kommer hit på grund av det fina vädret. Kelowna är också känd som “Silicon Valley of the North” eftersom det finns mer än 500 olika tech-företag i staden.


För mer information om University of British Columbia, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med University of British Columbia

Utbildningar

Fristående kurs/termin utomlands
Ingenjör Utbildningsform Längd Ort
Studera utomlands - Fristående kurser Klassrum Flera orter (2)

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: University of British Columbia

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

University of British Columbia

ubc
vancouver


Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från University of British Columbia, fyll i följande uppgifter: