Visa studentum.se som: Mobil

Studera i Japan 

Vill du ha en riktigt annorlunda utlandsstudieupplevelse ska du bege dig till Japan! Detta mystiska och fascinerande land liknar ingenting annat och det finns oerhört mycket att upptäcka. Det unika med Japan är att landet lyckas vara så modernt och välutvecklat samtidigt som den uråldriga kulturen och historian i allra högsta grad lever kvar. Du hittar vackert utsmyckade tempel bredvid enorma skyskrapor och blinkande neonljus. Du kommer också märka att japanerna har väldigt stor respekt för traditionella seder och bruk vilket skapar en känsla av att åka tillbaka i tiden. Ninjornas, samurajernas och geishornas hemland känns helt enkelt äkta.

Världsberömda kulturskatter

Japan bjuder på både megastäder, en vacker landsbygd, sandstränder och skidåkning. Du har inte långt till någonting eftersom Japan har ett mycket väl fungerande nät av höghastighetståg (Shinkansen).

Japansk kultur har blivit världsberömd

Vi i västvärlden har verkligen tagit till oss av allt Japan har att erbjuda. Vi älskar till exempel den japanska maten med Sushi i spetsen (även om de flesta inte har upplevt den genuina japanska servicen och de njutningsfulla smakerna på en äkta japansk restaurang).

Men det stannar förstås inte vid maten. Den japanska populärkulturen är på stark frammarsch och har varit det länge. Musikstilen J-Pop växer sig större och speciella japanska konstformer som Manga och Anime har skapat helt egna communities världen över.

Japanska storföretag som Sony, Toyota, Nikon och Honda har sedan länge varit bland världens mest framgångsrika. Japanernas alldeles egna sätt att organisera sig har minst sagt gett resultat.


För mer information om Studera i Japan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Universitet i Japan

Blueberry erbjuder ett universitet i Japan, klicka dig in och läs mer om skolan och skolans kursutbud!

Temple University Japan

Utbildningar

Universitets- & högskoleutbildning
Språk / Språkvetenskap
Språk Utbildningsform Längd Ort
Temple University Japan, Blueberry College & Universitet Klassrum Tokyo

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera i Japan

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i Japan


Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Studera i Japan, fyll i följande uppgifter: