Visa studentum.se som: Mobil

Austral University Argentina

Austral University (Universidad Austral) är ett prestigefyllt universitet bestående av fem skolor, åtta grundutbildningsprogram och flera examensprogram. På skolan finns över 4000 doktorander och studenter och cirka 400 internationella studenter.

Austral University - ett universitet i toppklass

Austral University är ackrediterat av ministeriet för utbildning, vetenskap och teknik, och hamnar på första plats vad gäller privata universitetet i Argentina och på andra plats enligt QS-rankningen (Storbritannien).

Universitetet erbjuder höga siffror i förhållandet mellan antal professorer per student och kan erbjuda följande traditioner och praxis:  

  • Fakultet på heltid
  • Främjande av forskning
  • Tvärvetenskapligt arbete
  • Undervisningsmetoder som är aktiva
  • Relationsbyggande med samhället omkring

Internationella program på 3 campus

Med tre campus i Rosario, Buenos Aires och Pilar erbjuder universitetet attraktiva och omfattande internationella program från alla sina tre campus. De internationella programmen uppmuntrar studenter att aktivt delta och engagera sig i klasserna och seminarierna som gör det möjligt för dem att få den kompetens som behövs för att möta både nuvarande och framtida problem.

I framkant - teknik och ifrågasättande

Universitetet är ungt och optimistiskt - det grundades med målet att tillhandahålla en idealisk plats för att utveckla de olika disciplinerna av kunskap. Läroplanerna är alltid aktuella med de senaste tekniska genombrotten och skolan ger eleverna de verktyg och kunskaper som krävs för att bli världens framtidens ledande huvudpersoner, med konstruktiv syn på sitt område.

Austral University tar sig an utmaningen

Austral University's fakultet och studenter är alla engagerade i att möta de utmaningar som varje universitet står inför: integration av traditionella och permanenta universitetsideal med nuvarande organisations- och utbildningsledningskriterier.


För mer information om Austral University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Austral University

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Austral University

1250 Cerrito St
Buenos Aires

Tel: +54 (11) 5921 8016
www.austral.edu.ar


Beställ information

För att få mer information om Austral University via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.