Visa studentum.se som: Mobil

Ädelfors folkhögskola

Välkommen till Ädelfors Folkhögskola

På Ädelfors Folkhögskola kan du läsa en yrkesutbildning, läsa för att få behörighet eller komplettera tidigare studier. På denna folkhögskolan träffar du vänner för livet i en varm miljö och du har möjlighet att bo på internatet. Tillgänglighet för alla är något de prioriterar.

Skolan ligger mitt i Småland i samhället Holsbybrunn med naturen inpå knuten.

Ädelfors folkhögskola drivs av arbetarrörelsens organisationer i södra Sverige. Folkhögskolan startades 1957 i samhället Ädelfors, till nuvarande plats i Holsbybrunn flyttade man 1972.

Yrkesutbildningarna

De yrkesutbildningar du kan läsa är Friskvårdspedagog, Assistent på distans, Dataspelsutveckling och Indie Game Studio.

Tillgänglighet

Deras kurser och utbildningar är tillgängliga för dig med funktionsnedsättning. De erbjuder även Allmän kurs på sin filial i Jönköping.

Särskilt stöd och anpassningar på skolan

För dig som har behov av särskilt stöd eller anpassningar finns det möjlighet att komma till skolan på en känn dig för kurs. Du som studerande har möjlighet att lära känna skolan och personalen samtidigt som personalen får möjlighet att bli bekant med dig. En sådan kurs är av stort värde om du funderar på att söka till någon av våra långa kurser.

Möjlighet till en aktiv fritid på Ädelfors Folkhögskola

Ädelfors folkhögskola erbjuder dig stora möjligheter till en aktiv fritid. Det finns ett helt nytt gym, motionsspår, paintballbana, tennisbanor och bastu. Här kan du spela bangolf, bordtennis, boule, volleyboll, biljard eller prova på bågskytte. Skolan har dessutom ett välsorterat bibliotek samt ett elevcafé där du kan titta på tv, spela spel eller bara umgås.


För mer information om Ädelfors Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Ädelfors Folkhögskola Facebook

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Ädelfors Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Ädelfors Folkhögskola

Kunskapens väg 3
574 53 Holsbybrunn


Recensioner

Mister
(4)
En väldigt bra utbildning. Rekommenderas till alla som är intresserade av träning, kost och massage. Mycket bra lärare och utbildningsmaterial. Det enda negativa är att den endast är på ett år, hade passat bättre som en två-årig utbildning.
Marcus
(5)
Hälsa och friskvård är mer inne än någonsin. Vill du utbilda dig inom dessa ämnen är Ädelfors en perfekt plats för dig. Detta är en kanonutbildning där alla aspekter gås igenom noggrant. De duktiga lärarna visar en passion för sin skola och elever. De gör sitt yttersta för att utbilda er på bästa sätt. Ta chansen :-)
Rikard
(5)
Det var några år sedan jag gick Allmän kurs på Ädelfors, men mina minnen är bara bra. Lärare, boende, mat var toppen. Träffade också många spännande människor.
Beställ information

För att få mer information om Ädelfors Folkhögskola via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Ädelfors Folkhögskola
Kursrecensioner
(4,3)
Baseras på 10 recensioner