Visa studentum.se som: Mobil

Välkommen till Ädelfors Folkhögskola

På Ädelfors Folkhögskola kan du läsa en yrkesutbildning, läsa för att få behörighet eller komplettera tidigare studier. På Ädelfors folkhögskola träffar du vänner för livet i en varm miljö och du har möjlighet att bo på internatet. Tillgänglighet för alla är något de prioriterar. Skolan ligger mitt i Småland i samhället Holsbybrunn med naturen inpå knuten.

Yrkesutbildningarna

Yrkesutbildningar du kan läsa är Hälso- och friskvårdscoach, Assistent på distans, Lärarassistent på distans, Dataspelsutveckling och Indie Game Studio.

Tillgänglighet

Kurser och utbildningar är tillgängliga för dig med funktionsnedsättning. Vi erbjuder även Allmän kurs på sin filial i Jönköping.

Särskilt stöd och anpassningar på skolan

För dig som har behov av särskilt stöd eller anpassningar finns det möjlighet att komma till skolan på en känn dig för kurs. Du som studerande har möjlighet att lära känna skolan och personalen samtidigt som personalen får möjlighet att bli bekant med dig. En sådan kurs är av stort värde om du funderar på att söka till någon av våra långa kurser.

Möjlighet till en aktiv fritid på Ädelfors Folkhögskola

Ädelfors folkhögskola erbjuder dig stora möjligheter till en aktiv fritid. Det finns ett helt nytt gym, motionsspår, paintballbana, tennisbanor och bastu. Här kan du spela bangolf, bordtennis, boule, volleyboll, biljard eller prova på bågskytte. Skolan har dessutom ett välsorterat bibliotek samt ett elevcafé där du kan titta på tv, spela spel eller bara umgås.

Ädelfors folkhögskola drivs av arbetarrörelsens organisationer i södra Sverige. Folkhögskolan startades 1957 i samhället Ädelfors, till nuvarande plats i Holsbybrunn flyttade man 1972.


För mer information om Ädelfors Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Ädelfors Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Ädelfors Folkhögskola

Kunskapens väg 3
574 53 Holsbybrunn


Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 21 recensioner.

Evelina
(4)
Trivs otroligt bra på Ädelforsfolkhögskola. Kommer att sakna den, hade gärna haft utbildningen 1 år till. Även på grund av att det blir mkt uppgifter på våren och lugnt på hösten. Ett halvår till hade behövts för att orka och hinna genomföra alla uppgifter. Generellt är utbildningen givande, väldigt lärorik och spännande! Hade gärna gått den igen!
Fanny Cederqvist
(4)
Överlag är utbildningen bra. Det som saknas är en personlig tränare som kan undervisa pedagogiskt.
Anna
(4)
Tillmötesgående skola med eleven i fokus
Beställ information

För att få mer information från Ädelfors Folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 21 recensioner.