Visa studentum.se som: Mobil

Academy of Divine BeautyAcademy of Divine Beauty

Academy of Divine Beauty är en komplett skola för stylister, nagelterapeuter, makeup-artister och imagekonsulter. Så om du ser en framtid inom skönhet är detta definitivt något för dig!

Efter att ha avslutat din utbildning hos Academy of Divine Beauty har du en komplett yrkesutbildning och tillgång till ett brett kontaktnätverk via branschorganisationen SANSA. Samtidigt blir du visad vägen inom en framtidsbransch i mycket snabb expansion.

Med mer än 17 års erfarenhet av skönhetsvård, varav åtta år som utbildningsansvarig för Scratch Nails, har Tammy Azyzovas målsättning om en komplett skola för styling i Sverige förverkligats.

Med ett glödande engagemang, stor ambition och en förmåga att kunna se varje students unika gåva har Tammy fått mycket uppmärksamhet som pedagog och stort erkännande från människor i branschen.

Genom åren har Tammy visat vägen för många studenter, hon har lärt dem att se sin egen kapacitet varför flertalet som utbildats av Tammy har gått långt i branschen.


För mer information om Academy of Divine Beauty, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Titta in hos Academy of Divine Beauty! Här kan du läsa Makeup, handvård & naglar, spapedikyr, hårstyling och hårförlängning – allt under ett och samma tak. Lyssna på studenters berättelser om hur det är att läsa på Academy of Divine Beauty. Välkommen!

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Academy of Divine Beauty

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Hitta till utbildaren

Academy of Divine Beauty

Brännkyrkagatan 39
118 22 Stockholm