Academic Work Academy

i Stockholm (+ 1 orter)

Om skolan

Academic Work Academy

Drömmer du om ett snabbt karriärbyte och en ny riktning i arbetslivet? Gör som våra 3 500 alumner redan har gjort och hoppa på Academic Work Academys accelerationsbana mot arbetslivets frontlinje. Vi erbjuder intensivutbildningar som leder till ett säkert jobb och en effektiv språngbräda till IT- eller techbranschen.

Varför vi finns

Vi startade Academy 2015 för att utmana den traditionella synen på utbildning och rekrytering. Med grunden för Academy-konceptet i Accelerated Learning erbjuder vi snabba karriärskiften och gör det möjligt för organisationer att växa med kollegor med eftertraktade färdigheter. Vi främjar individuella karriärer och möter därmed efterfrågan på kvalificerade medarbetare inom en lång rad branscher.

Sedan augusti 2022 har bolaget som tidigare var känt som AW Academy bytt skepnad till Brights, med samma medarbetare och samma passion för att göra lärande till en del av organisationers DNA, men i en ny kostym. Academy som koncept flyttas in till Academic Work och fortsätter erbjuda individer snabba karriärskiften via 12-veckors intensivutbildning som leder till garanterat jobb. Brights och Academic Work är systerbolag och samarbetar i Academyprogrammen.    

Med Academy-konceptet förser vi er med den kompetens som behövs för att möta framtiden. 

Hur fungerar det?

Från början av vår verksamhet har vi anordnat utbildningar för motiverade karriärbytare. De snabba och praktiska utbildningarna utvecklas tillsammans med vår lärandepartner Brights och genomförs under ledning av experter. Academy består av tre faser som tillsammans garanterar att våra deltagare är redo att börja arbeta inom ett nytt område direkt efter examen: En rekryteringsprocess som mäter motivation, 12 veckors intensiv utbildning och en garanterad tillsvidareanställning via Academic Work som konsult på ett av våra kundföretag.

Visa alla utbildningar med Academic Work Academy

Varför välja Academic Work Academy?

Intensivutbildning

Leder till tillsvidareanställning

Effektiv väg till en ny karriär, utan krav på någon tidigare erfarenhet

Utbildningar

Yrkesutbildning
Data / IT Utbildningsform Längd Ort
Lär dig Pega & starta din nya karriär på Virtusa Klassrum, Distans med träffar 12 veckor Flera orter (2)
CAD
Elkonstruktör i CAD på 12 veckor - leder till tillsvidareanställning Klassrum, Distans med träffar 12 veckor Flera orter (2)
Nätverkstekniker
E.ON Power Academy på 12 veckor - leder till tillsvidareanställning Klassrum, Distans med träffar 12 veckor Flera orter (2)
Programmering
Applikationskonsult inom Microsoft Dynamics 365 - leder till tillsvidareanställning Klassrum, Distans med träffar 12 veckor Flera orter (2)
Bli C#-utvecklare på 12 veckor - leder till tillsvidareanställning Klassrum, Distans med träffar 12 veckor Flera orter (2)
Teknik
Automation
Automationsingenjör inom fastighet till Bravida - leder till tillsvidareanställning Klassrum, Distans med träffar 12 veckor Flera orter (2)
Automationsingenjör på 12 veckor - leder till tillsvidareanställning Klassrum, Distans med träffar 12 veckor Flera orter (2)

Hitta till utbildaren

Academic Work Academy

Solnavägen 3H
113 64 Stockholm

Highlights