Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Om skolan

Academic Work Academy

Academic Work Academy erbjuder tidseffektiva och kvalitativa utbildningar för snabba karriärskiften och minskad kompetensbrist. Sedan 2015 har vi hjälpt tusentals människor till nya karriärer, genom Academy möjliggör vi för både individer och organisationer att växa och utvecklas.

Varför vi finns

Vi startade Academy 2015 för att utmana den traditionella synen på utbildning och rekrytering. Med grunden för Academy-konceptet i Accelerated Learning erbjuder vi snabba karriärskiften och gör det möjligt för organisationer att växa med kollegor med eftertraktade färdigheter. Vi främjar individuella karriärer och möter därmed efterfrågan på kvalificerade medarbetare inom en lång rad branscher.

Sedan augusti 2022 har bolaget som tidigare var känt som AW Academy bytt skepnad till Brights, med samma medarbetare och samma passion för att göra lärande till en del av organisationers DNA, men i en ny kostym. Academy som koncept flyttas in till Academic Work och fortsätter erbjuda individer snabba karriärskiften via 12-veckors intensivutbildning som leder till garanterat jobb. Brights och Academic Work är systerbolag och samarbetar i Academyprogrammen.    

Med Academy-konceptet förser vi er med den kompetens som behövs för att möta framtiden. 

Visa alla utbildningar med Academic Work Academy

Utbildningar

Yrkesutbildning
Data / IT Utbildningsform Längd Ort
Lär dig Salesforce på 12 veckor Klassrum, Distans 12 veckor Flera orter (2)
Programmering
Bli low-codeutvecklare inom OutSystems Klassrum, Distans 11 veckor Flera orter (2)
Lär dig C#.NET på 12 veckor Klassrum, Distans 12 veckor Flera orter (2)
Lär dig Java på 12 veckor Klassrum, Distans 12 veckor Flera orter (2)
Lär dig JavaScript på 12 veckor Klassrum, Distans 12 veckor Flera orter (2)

Hitta till utbildaren

Academic Work Academy

Solnavägen 3H
113 64 Stockholm