Visa studentum.se som: Mobil

Studera i Italien 

Den berömda stöveln lämnar ingen oberörd. Italien är ett inspirerande land som förutom fabulös design, mode i världsklass och fantastisk mat är känt för sitt vackra melodiska språk och charmiga befolkning. Ett vackert språk kräver också vackra omgivningar – och det får du i övermått i Italien. I landet där du hittar snötäckta alper, paradisstränder, vingårdar och olivlundar finns det möjlighet till sagolika äventyr. Det finns hur mycket som helst att se och det är inte konstigt att Italien är ett av världens främsta turistmål. Det skadar inte heller att Italien har ett av Europas varmaste och behagligaste klimat!

I Italien är historien ständigt närvarande och här åldras allting med stil. Både i små byar och stora städer hittar du otroliga monument, ståtliga byggnader och mysiga gränder. Blueberrys studieorter Milano, Rom och Florens är bara några av de fantastiska städerna du måste besöka under din studietid i Italien.

Det italienska köket

När du är i Italien ska du passa på att njuta av den italienska maten – pastan, pizzan, skaldjuren, fisken, kryddorna, vinet, och de ljuvliga sötsakerna. En komplett italiensk middag består av antipasti, primi piatti, secondi piatti och dolci. I Italien äter man länge och gott! Italienarna själva äter sent på kvällen och gärna i stora sällskap. Italienarna är till naturen gästfria. En bit från all elegans och skönhet i storstäderna finner du ett påtagligt lantligt lugn i de mindre städerna skapat av ett mjukt böljande landskap.

Kärleken till Calcio

Italienarnas ord för fotboll är Calcio. Italien är ett av världens mest fotbollstokiga länder och högsta ligan Serie A har alltid varit en av de bästa ligorna. När du studerar i Italien ska du passa på att ta del av den speciella fotbollskulturen och se storlag som AC Milan, Inter, Roma, Lazio, Juventus och Fiorentina.

Studera med Blueberry i Italien

Blueberrys college och universitet i Italien representerar italienarnas expertis inom områden som mode, design och gastronomi (matlagning). Du kan studera i Milano, Florens, Rom, Piemonte, Turin, Cagliari och Venedig. Se nedan vilka universitet vi kan hjälpa dig ansöka till.


För mer information om Studera i Italien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

College och universitet i Italien

Nedan listas alla college och universitet Blueberry erbjuder i Italien. Klicka dig in och läs mer om skolorna och hitta den skolan som passar dig bäst! 

Istituto Lorenzo de’ Medici

Istituto Europeo di Design

Utbildningar

Universitets- & högskoleutbildning
Estetiska utbildningar
Hantverk Utbildningsform Längd Ort
Istituto Europeo di Design, Blueberry College & Universitet Klassrum Flera orter (6)
Media / Kommunikation
Film / TV
New York Film Academy Italy, Blueberry College & Universitet Klassrum Florens

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera i Italien

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i Italien


Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu


Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Studera i Italien, fyll i följande uppgifter: