Visa studentum.se som: Mobil
icms

Studera utomlands på ICMS, en av de absolut finaste skolorna i Australien! International College of Management Sydneys campus är ett vackert slott som blickar ut över populära Manly Beach i Sydney. Varför inte ta chansen att studera management utomlands? ICMS erbjuder Managementutbildningar inom Business Management, Event Management, Hospitality Management, International Tourism, Property Services Management samt Sports Management. På ICMS studerar du med studenter från över 40 olika länder, så du kommer helt klart att befinna dig i en internationell miljö.

Skolans mycket praktiska utbildningar har nära anknytning till näringslivet med stora delar betald arbetspraktik inlagt i programmet. Faktum är att ICMS-studenter har lättare att få jobb efter utbildningen än studenter från alla Australiens högst rankade universitet!

Managementutbildningar med topprykte sen 1996

International College of Management Sydney grundades 1996 som en systerskola till den etablerade hotellskolan César Ritz i Schweiz. Colleget fokuserar på Managementutbildningar för olika branscher och studierna bedrivs i små klasser med personlig kontakt lärare och studenter emellan. Du studerar i en mångkulturell miljö med över 1000 studenter från mer än 40 olika länder, de har alltså ett rikt studentliv! På skolan hittar du restaurang, cafeteria och även en studentbar som är studenternas centrala samlingspunkt på kvällarna.

Campuset i Sydney är kanske Australiens vackraste

ICMS ligger vackert beläget på halvön Manly, på bara några minuters gångavstånd från den berömda sandstranden Manly Beach. Härifrån tar du dig genom en sanslöst fin färjetur till Circular Quay och Operahuset i Sydney på bara cirka 15 minuter. Colleget är inhyst i en slottsliknande, otroligt vacker byggnad, högt belägen med utsikt över havet och stranden. Inte undra på att man valde det här som inspelningsplats för filmen The Great Gatsby med Leonardo DiCaprio.


För mer information om International College of Management Sydney, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med International College of Management Sydney

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

International College of Management Sydney

151 darley rd
manly

Gör intresseanmälan

För att få mer information från International College of Management Sydney, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.