Kandidatexamen i kreativt musicerande

Om utbildningen

Ta en kandidatexamen i musikframträdande i England

Denna kandidatexamen i i Popular Music Performance är utformad för studenter som strävar efter att uppnå den högsta nivån av musikalisk talang medan de bygger en framgångsrik karriär inom dagens moderna och mångsidiga musikbransch.

Ett dynamiskt, utmanande och relevant program - denna examen kommer att ge dig de tekniska och teoretiska färdigheter som krävs för att lyckas i den verkliga världen som musiker. Studier av etablerade genrer, stilar och repertoar ligger i kärnan av detta program och du kommer att utveckla en bred och omfattande förståelse av genrekonventioner genom att studera ditt huvudinstrument (Gitarr, trummor, bas eller sång). På så sätt kommer du kunna spela ditt instrument i ett brett spektrum av sammanhang.

Under examens tre år kommer du att få undervisning från lärare, som består av uppskattade musiker som alla har aktiva karriärer inom musikbranschen och högre utbildningssektorn. Lärande kommer att ske i små grupper, där samarbete uppmuntras för att möjliggöra konceptuell utforskning av upplevelser, influenser och idéer. Genom live prestations workshops utvecklar du ett starkt kamratskap med dina medstudenter. Du får chansen att nätverka och skapa projekt med studenter från andra ICMP-program samt individuell feedback på ditt framträdande.

För mer information om Kandidatexamen - Popular Music Performance, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till ICMP ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A eller B/5 eller 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0.

Institute of Contemporary Music Performance

Personlig utbildning i musikindustrins hjärta

The Institute of Contemporary Music Performance (ICMP) i London i England startades 1986 och erbjuder praktiska yrkesutbildningar inom musik. Fokus ligger på att ge dig som student de verktyg du behöver för att lyckas i musikbranschen oavsett om det handlar om...


Läs mer om Institute of Contemporary Music Performance och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen - Popular Music Performance

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Institute of Contemporary Music Performance

Institute of Contemporary Music Performance

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Popular Music Performance från Institute of Contemporary Music Performance, fyll i följande uppgifter: