I den södra delen av England, precis vid havet, finner du kuststaden Portsmouth. I hjärtat av staden finns University of Portsmouth som är en väldigt populär skola med gott rykte. Härifrån har du en promenad på 10-15 minuter till den vackra sydkusten och endast 3 minuters promenad till butiker och restauranger. Från Portsmouth går det regelbundet tåg in till London som endast tar 90 min. Staden har blivit utnämnd till Storbritanniens billigaste studentstad vilket innebär att du kommer att kunna lägga mer pengar på roliga saker!

Att studera på University of Portsmouth

Universitetets campus sträcker sig över ett stort område med hela 40 byggnader, flera gräsområden, caféer och sällskapsytor. Skolan lägger ner väldigt mycket resurser på att ha de bästa lokalerna där studenter både kan knyta nya kontakter och få studiero.

University of Portsmouth erbjuder ett flertal olika utbildningar på kandidat- och masternivå. Populära ämnesområden är arkitektur, psykologi, miljö och international business. Skolan har en stark anknytning till arbetslivet och ca 96% av alla examinerade studenter får antingen jobb eller fortsätter sina studier inom sex månader efter avslutad utbildning. Detta universitet är perfekt för dig som efterfrågar en genuin engelsk upplevelse, en hög nivå på studierna samt närhet till storstadspulsen i London.


För mer information om University of Portsmouth , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med University of Portsmouth

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: University of Portsmouth

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

University of Portsmouth

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från University of Portsmouth , fyll i följande uppgifter: