Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

university of auckland campus

Studera på Nya Zeelands mest prestigefyllda universitet, University of Auckland! Det är Nya Zeelands största universitet med sina 42 000 studenter och ligger högt på många rankningar. Bland annat är University of Auckland rankat 34 i världen inom företagsekonomi, att jämföra med till exempel Handelshögskolan i Stockholm på plats 54. Här studerar du centralt i Nya Zeelands största stad, Auckland, med hav, segelbåtar, stränder och naturupplevelser!

Modernt blandas med tradition

University of Auckland grundades 1883 och har bevarat en gammaldags charm med byggnader som klassiska Old Choral Hall. Det historiska blandas dessutom med det moderna på ett väldigt smakfullt sätt. Här finns mycket fina faciliteter som till exempel en helt ny Business School och Nya Zeelands största universitetsbibliotek.

University of Auckland består av 4 campus och huvudcampuset ligger mitt i centrala Auckland. Utbudet av caféer och restauranger är stort och det finns ändlöst med aktiviteter att välja på efter skoltid. Skolan har ett stort modernt idrottscenter och mängder av klubbar och idrotter att engagera sig i. Exempelvis har universitetet en välkänd och framgångsrik rugbyklubb.


För mer information om University of Auckland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med University of Auckland

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: University of Auckland

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

University of Auckland

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Student
Tycker verkligen om mitt val, universitet har visat prov på att de är så pass högt rankade som de är inom ekonomi.
Recensioner
Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från University of Auckland, fyll i följande uppgifter: