Visa studentum.se som: Mobil
university of auckland campus

Studera på Nya Zeelands mest prestigefyllda universitet, University of Auckland! Det är Nya Zeelands största universitet med sina 42 000 studenter och ligger högt på många rankningar. Bland annat är University of Auckland rankat 34 i världen inom företagsekonomi, att jämföra med till exempel Handelshögskolan i Stockholm på plats 54. Här studerar du centralt i Nya Zeelands största stad Auckland med hav, segelbåtar, stränder och naturupplevelser!

Modernt blandas med tradition

University of Auckland grundades 1883 och har bevarat en gammaldags charm med byggnader som klassiska Old Choral Hall. Det historiska blandas dessutom med det moderna på ett väldigt smakfullt sätt. Här finns mycket fina faciliteter som till exempel en helt ny Business School och Nya Zeelands största universitetsbibliotek.

University of Auckland består av 4 campus och huvudcampuset ligger mitt i centrala Auckland. Utbudet av caféer och restauranger är stort och det finns ändlöst med aktiviteter att välja på efter skoltid. Skolan har ett stort modernt idrottscenter och mängder av klubbar och idrotter att engagera sig i. Universitetet har bland annat en välkänd och framgångsrik rugbyklubb.


För mer information om University of Auckland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med University of Auckland

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

University of Auckland

Beställ information

För att få mer information från University of Auckland, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.