Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Studera utomlands - Fristående kurser

Macquarie University
Sammanfattning
Fristående kurs/termin utomlands
Sydney
Klassrum
1 till 2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Sydney
februari 2023

Sydney
juli 2023
Studera utomlands - Fristående kurser 1 till 2 terminer

Om utbildningen

Studera en eller två fristående terminer i Sydney!

Under 1-2 terminer kan du läsa fristående kurser på Macquarie, det passar både dig som kommer direkt från gymnasiet eller redan studerar på universitet. Du kan välja från i princip hela kursutbudet förutom några få undantag. Vanligtvis läser du fyra kurser per termin och för dig som är inskriven på ett svenskt universitet finns möjligheten att tillgodoräkna dig kurserna på Macquarie i din svenska examen.

Macquarie University är ett av få universitet som erbjuder dig att läsa 3 istället för 4 kurser som Study Abroad-student. Det blir då billigare och mindre belastande men du får ändå fullt lån och bidrag av CSN.

Om du vill få arbetslivserfarenhet kan du kombinera din Study Abroad termin med praktik. Du läser då fyra kurser under din termin var av en kurs är en praktik. I den här kursen ingår både praktik på ett företag eller organisation och lektioner i klassrummet.

För mer information om Studera utomlands - Fristående kurser, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Macquarie University behöver man ha en fullständig gymnasieexamen och minst C i kurserna engelska 5 och 6. Alternativt kan man ta ett engelskatest som IELTS eller TOEFL.

Macquarie University

Praktikplatser och nära kontakt med näringslivet

Macquarie University i Sydney är ett av de högst rankade universitetet i Australien. Macquarie är innovativt och annorlunda och universitetet har legat bakom flera stora upptäckter och innovationer. Det var till exempel här som cochlea-implantatet för hörselskadade uppfanns. Imponerande nog utvecklades...


Läs mer om Macquarie University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera utomlands - Fristående kurser

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera utomlands - Fristående kurser från Macquarie University , fyll i följande uppgifter: